Akbank küresel girişim ağına katıldı

Güncelleme Tarihi:

Akbank küresel girişim ağına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2021 07:00

Engellİ bireylerin iş hayatına katılımlarını desteklemek ve yaratacakları değer konusunda farkındalık oluşturmak adına kurulan The Valuable 500’e Akbank da katıldı.

Haberin Devamı

Akbank, girişime Türkiye’den katılan ilk banka ve kurum olduğunu açıkladı. Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Sürdürülebilirlik alanında dünyaya ve ülkemize fayda sağlayacak her türlü girişimin destekçisi olmaya çalışıyoruz. İş stratejimizin önemli bir parçası olarak gördüğümüz sürdürülebilirlik konusunda yakın zamanda açıkladığımız stratejimiz ve somut hedeflerimizle yepyeni bir dönemi başlattık. Kapsayıcılık ve çeşitliliği kültürümüzün önemli bir parçası olarak görüyoruz.

Geleceğin Türkiye’si için çalışırken herkesin yeteneklerinden, düşüncelerinden faydalanmanın önemine inanıyor, bunu yaratıcılığı da tetikleyecek büyük bir değer olarak kabul ediyoruz” dedi. The Valuable 500 bütün tedarik zincirindeki iş sistemini engelli bireylerin yararına dönüştürmeyi hedefleyen tek küresel CEO topluluğudur. Girişime iki yılda 35 ülkeden 400’ün üzerinde CEO katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!