Akbank’a 15 ödül birden

Güncelleme Tarihi:

Akbank’a 15 ödül birden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 01:10

Kısa bir haber turu...

Haberin Devamı

AKBANK, Stevie Awards tarafından düzenlenen, “International Business Awards” değerlendirmesinde 5 Altın, 3 Gümüş ve 7 Bronz kazandı. Akbank, İstanbul Film Festivali için hazırlanan “Kalbimiz Sinema İçin Atıyor” projesi ile 4 altın ve “Akbank Direkt Mobil Bankacılık Uygulaması” ile 1 altın ödül aldı. Bunun yanında “Anish Kapoor İstanbul’da” projesiyle ve “Yılın Sistem Geliştirme Ekibi” olarak 2 gümüş kazandı.

Burgan Bank’tan KOBİ desteği
BURGAN Bank, KOBİ’lere kefalet desteği vererek işletmelerin ek teminat göstermeden banka kredisi kullanmasını sağlayan Kredi Garanti Fonu (KGF) ile işbirliği yaptı. Burgan Bank’ın 60 aya kadar vadeli KGF Kredileri’nden; yeni iş kurmak isteyen, yaratıcı fikre sahip olan girişimciler, işyerlerini genişletmek isteyen KOBİ’ler ve esnaflar yararlanabiliyor.

Haberin Devamı

CNR Fuarı’nda Suudi coşkusu
CNR EXPO Yeşilköy’de 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Emlak Fuarı’nın açılışını Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah yapacak. Geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz el-Suud’un yeğeni prens Ahmad Bandar Al-Sider’in CNR Emlak Fuarı’na yaptığı ziyaret kartopu etkisi yarattı. Arapların fuara olan ilgisi bu yıl daha da yoğunlaştı.

TSKB’ye 250 milyon kredi
TÜRKİYE Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) ile Dünya Bankası arasında imzalanan ‘Yenilikçi Finansmana Erişim Projesi Kredisi’ sözleşmesi kapsamında Türkiye’de ilk kez katılım bankaları ve faktoring şirketleri aracılığıyla kullandırılacak 250 milyon dolarlık krediye TSKB aracılık edecek. TSKB bu krediyi katılım bankaları ve faktoring şirketleri aracılığıyla KOBİ ile ihracatçı orta ölçekli şirketlere kullandıracak.

Turkcell’den ‘akıllı’ festivali
TURKCELL’in 3 ay sürecek Akıllı Telefon Festivali kapsamında, 5 ayrı akıllı telefon avantajlı tekliflerle sunuluyor. Bu cihazlar arasında, tarifeye ek 1 TL’den başlayan taksit seçenekleriyle, Turkcell müşterilerinin sahip olacağı Samsung Galaxy Ace 4 de yer alıyor. Festival kapsamında akıllı telefon alan herkesin ilk ay mobil interneti de Turkcell’den olacak.

Haberin Devamı

Torunlar GYO ‘oscar’ı aldı
TORUNLAR GYO, 2013 Yılı Faaliyet Raporu ile Faliyet Raporlarının Oscar’ları olarak bilinen ARC Awarsd’tan üç Oscar ve bir Gümüş Ödül kazandı. İş, alışveriş ve yaşam alanları geliştirmek üzere en iyi 10 iyi fikir konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu “Bestseller”, Torunlar GYO’nun 2013 yılı finansal durumunu ve gayrimenkul sektöründeki bilgi birikimini ve deneyimini anlatıyor.

Vodafone’dan çiftçi tarifesi
VODAFONE’un çiftçilere odaklı Vodafone Çiftçi Kulübü kapsamında sunulan Vodafone Çiftçi Tarifeleri yenilendi. Çiftçilerin ihtiyaçları doğrultusunda yenilenen tarifeye göre, Vodafone’a geçmek isteyen çiftçilere ayda sadece 21 TL’ye 1.000 dakika konuşma imkânı sunuluyor. Abonelere fatura tutarının aşılmasını engelleyen fatura stop garantisi de veriliyor.

Haberin Devamı

Yapı Kredi Avrupa’nın en iyisi
GLOBAL Finance, 2014 yılı değerlendirmesinde Yapı Kredi’yi “Avrupa’nın En İyi Mobil Bankası” seçti. Bu değerlendirme en iyi servis kalitesi, yeni müşteri kazanımı, müşteri odaklı internet bankacılığı uygulaması, geniş ürün yelpazesi ve kolay kullanım kriterleri göz önüne alınarak gerçekleştirildi.

Yetenekli bulmak zor
TOWERS Watson’ın Küresel olarak düzenlenen Yetenek Yönetimi ve Ödül Araştırması’na katılan şirketlerin yüzde 65’i performansı ve potansiyeli yüksek çalışanları çekmekte zorlandığı belirtiyor. Katılımcıların yüzde 56’sı ise bu özelliklere sahip çalışanları ellerinde tutmakta zorlandıklarını söylüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!