Airbus Military: Türkiye’ye kapılarımız sonuna kadar açık

Güncelleme Tarihi:

Airbus Military: Türkiye’ye kapılarımız sonuna kadar açık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2011 00:00

Airbus Military: Türkiye’ye kapılarımız sonuna kadar açıkTürkiye’nin üretimine ortak olduğu ve 10 adet satın aldığı A400M nakliye uçağı projesini yürüten Airbus Military’nin en üst düzey yöneticisi Ureña-Raso Domingo, “Türkiye’ye kapılarımız sonuna kadar açık” dedi.

Hava Kuvvetleri’nin kuruluşunun 100. yıl kutlamaları çerçevesinde A400M uçağı ilk defa Türkiye’ye geldi. Uçağın tanıtılması için İzmir’e gelen Domingo, uçak ve Türkiye ile ilgili planlarını anlattı. Testler bittikten sonra üretilecek ilk uçağın Fransız, ikinci uçağın Türk hava kuvvetlerinin hizmetine gireceğine dikkat çeken Domingo Türkiye için planlarını özetle şöyle anlattı:
Teknoloji paylaşımına açığız
Türkiye’nin talebi doğrultusunda her türlü bilgi teknoloji paylaşımına açığız. Türk Hava kuvvetleri, TAİ ve onun alt yüklenicileri ile birlikte lojistik, eğitim ve bakım hizmetlerine açığız. Kullanıcının talepleri doğrultusunda uçakta değişiklikler yapabiliriz.
Tam ve hazır teslim edilecek
Türkiye ve Fransa’ya uçaklar her türlü personel eğitimi, lojistik ihtiyacı, bakım gereksinimleri ile ilgili sorunları çözülmüş, tamamlanmış olarak teslim edilecek. Bunun için teknisyen, mühendis, pilot eğitimleri tamamlanmış olacak.
Üçüncü ülkelere teknik destek
Bu uçağın pek çok ülkeden müşterisi var ve olacak. Türkiye’nin kendi uçaklarının yanı sıra üçüncü ülkelere de teknik destek vermesine açığız. Türkiye ile bu konuda neler yapabileceğimizi konuşmamız gerek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!