Air France’ta Türk işi ikram

Güncelleme Tarihi:

Air France’ta Türk işi ikram
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 21:08

2016 yılının Air France KLM için birçok uçuş noktası ve bölgesinde büyüdükleri bir yıl olduğunu ifade eden Air France KLM Türkiye Satış Direktörü Umut Çaynak, uçuş merkezleri olan Paris ve Amsterdam başta olmak üzere  Kuzey Amerika ve Afrika gibi bölgelerde pazar paylarını artırdıklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Rio ve Havana gibi popüler destinasyonlarda ise yüzde 9 ve yüzde 17’ye varan pazar payı artışları yakaladıklarının altını çizen Umut Çaynak, “Toplam pazara baktığımızda ise Türkiye’den yurtdışına olan uçuşlarda sektörde geçen seneye göre yüzde 15 civarında bir daralma görüyoruz. Air France KLM olarak ise pazar payımızı yüzde 20 oranında artırarak büyümeye devam ediyoruz” dedi.

REKABET YÜKSEK

Türkiye’deki büyümelerine de devam etmek istediklerine vurgu yapan Umut Çaynak, “Bu nedenle frekans sayımızı artırabileceğimiz ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden de yolcu çekebileceğimiz havayolu işbirliklerine her zaman açığız. Air France KLM Türkiye olarak son iki senedir yakaladığımız büyüme ivmesini 2017 senesinde de devam ettirmek istiyoruz. Türkiye pazarı, rekabetin yüksek olduğu ama potansiyelin yüksek olduğu bir pazar. Bu nedenle Air France KLM için de oldukça önemli. Merkezimiz, Türkiye’nin potansiyeline güveniyor. Son iki senedeki başarılı iş sonuçlarımız ve hatta olan katkımızın artması da takdir ile karşılanıyor” diye konuştu. Türk yolcular için uçak içi ikramların çok önemli olduğunu kaydeden Umut Çaynak, “Özellikle uçuşları sırasında Türk damak tadına uygun ikramları tercih ediyorlar. Bu nedenle Air France tarafında uçak içi ikramlarımızda değişikliğe gittik. Artık yolcularımız İstanbul Paris arasında karnıyarıktan menemene kadar Türkiye’nin yöresel lezzetlerini tadarak yolculuk edebilecekler” ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!