Ağrı Kombinası için ESK'dan açıklama

Güncelleme Tarihi:

Ağrı Kombinası için ESKdan açıklama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 15:41

Et ve Süt Kurumu (ESK), Ağrı Et Kombinası için denetçilerin hazırladığı raporun hurriyet.com.tr’de yayınlanmasına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. ESK açıklamasında ise kombinadaki eksikliklerin önemli ölçüde giderildiği kaydedildi. Raporda, kombinada tespit edilen eksiklilere ayrıntılı bir biçimde yer verilmişti.

Haberin Devamı

ESK Genel Müdür Yardımcısı Ethem Kalın imzası ile yapılan açıklamada, söz konusu incelemenin, Ağrı Et Kombinası’nın talebi sonrası başlatıldığı kaydedildi. Açıklamada “Bu rapora istinaden, denetimlerde ortaya çıkarılan eksikliklerin giderilmesi için projelendirme ve revizyon işlemleri başlatılmış ve bu çalışmaların tamamlanması aşamasına gelinmiştir. Habere konu olan Ağrı Kombinası kesimhanemizde yürütülen bu revizyon çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlanmış ve tesisler üretime uygun hale getirilmiştir. 20 Aralık 2014 tarihinde tüm çalışmaların bitirilmesi planlanmaktadır” denildi.

Ağrı Kombinası için ESKdan açıklama
AĞRI ET KOMBİNASI İÇİN VAHİM TESPİTLER

Açıklamanın devamında, kombinadaki faaliyetlerin, Ağrı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü denetiminde devam ettiğine dikkat çekildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!