Afyonlular tek yürek

Güncelleme Tarihi:

Afyonlular tek yürek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Vali Ahmet Özyurt tarafından düzenlenen toplantıda bir araya gelen Afyonlu işadamları ilin yararına yapılacak yatırımları görüştü.

REKABET ORTAMI

AFYON'da Ekonomik Güçbirliği'ne zemin hazırlamak amacıyla Afyon Valiliği tarafından İkbal Otel'de bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Afyon Valisi Ahmet Özyurt son yıllarda rekabet ortamının küçük ve orta ölçekli sanayiciyi güç duruma ittiğini belirterek, ‘‘Dünyanın en büyük firmaları bile bugün birleşerek evlilik yapmaktadır’’ dedi.

HALK SEKTÖRÜ

Afyon'da eksikliği hissedilen şirket evliliği ortamını yakalamak istediklerini ifade eden vali Özyurt, üçüncü sektör olarak adlandırılan halk sektörüne adım atmak için de girişim başlatacaklarını ifade etti. Vali Özyurt, Afyonlu sanayiciler olarak biraraya gelerek tecrübe ve bilgi birikimlerinin ilin yararına kullanılması için çalışacaklarını söyledi.

OYLAMAYA SUNULDU

Konuşmaların ardından DSP Afyon Milletvekili Gaffar Yakın'ın hazırladığı Ekonomik Güçbirliği Kurulu listesi oylamaya sunuldu. Vali Özyurt'un fahri başkanlığını yaptığı kurulun en kısa sürede çalışmalara başlayacağı ve yapılan araştırmalardan sonra güçbirliğinin resmiyete dönüştürülmesi için gerekli girişimlerde bulunulacağı açıkladı.

Kimler var?

Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Münir Özsoy

Afyon Ticaret Borsası Başkanı

M. Recai Yumuturuğ

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Kavas

Afyon Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı A. Salim Pancar

Hürsiad Başkanı Mehmet Taner

Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu

Bolvadin Ticaret Odası Başkanı Şerafettin Gürler

AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Saracel

İşadamları Mustafa Özer, Melih Yurter, Hüseyin Özdilek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!