Ada’nın gözde mekânı yeni sezona kapılarını açtı

Güncelleme Tarihi:

Ada’nın gözde mekânı yeni sezona kapılarını açtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 15:48

Turizm ve restoran sektöründe yarım asırlık deneyimleri bulunan Sinan Kılıç ve Kenan Kılıç kardeşlerin işletmeciliğini yaptıkları Büyükada’daki Ada Balık yaz sezonu için kapılarını açtı.

Haberin Devamı

Ada Balık’ın işletmecisinden çalışanına hemen her, ‘mutfağı’ bilen isimler. Sektörün hemen her dalında faaliyet gösteren çalışanların hedefi, Büyükada’nın en gözde mekânı olarak anılmak.

Mekânın işletmecilerinden Kenan Kılıç “İşimizi ve mesleğimizi severek yapıyoruz. Günün ilk ışığı ile işe koyuluyoruz. Hizmetimiz, sabah serpme kahvaltı ile başlıyor. Gün içinde ise balık ürünleri başta olmak üzere bir dizi özgün lezzetimiz misafirlerimize sunuluyor. Ve bu durum gece yarısına kadar devam ediyor” dedi.

Ada’nın gözde mekânı yeni sezona kapılarını açtı


Kılıç açıklamasının devamında “İskelenin hemen karşısında bulunan Tiara Büyükada Otelin teras katındaki bulunan Ada Balık, bir tür aile işletmesi gibi. Bu yapısını korumak ve geliştirmek de en temel hedefimiz. Deniz ürünlerinin en taze ve lezzetli olanlarını misafirlerimize sunmak en çok keyif veren ve gurur duyduğumuz bir şey” dedi.

Haberin Devamı

Kılıç, adaya gelen yerli ziyaretçilerin yanı sıra, ağırlıklı olarak İranlı turistleri ağırladıklarını aktardı.

 

BAKMADAN GEÇME!