Acer'ın Ferrari'si kullanıma hazır

Güncelleme Tarihi:

Acerın Ferrarisi kullanıma hazır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2009 00:00

Acer, gerçekleştirdiği basın toplantısı ile en yeni ürünlerini gözler önüne serdi. Kırmızı ve hızın sembolü Ferrari markası ile hayat bulan Acer Ferrari One mini netbook ve 11 farklı ürünün Türkiye lansmanı, Acer üst düzey yönetinimin katılımıyla gerçekleşti.

Haberin Devamı

Acer, 27 Ekim 2009 Salı günü gerçekleştirdiği basın toplantısı ile en yeni ürünlerini gözler önüne serdi. Kırmızı ve hızın sembolü Ferrari markası ile hayat bulan Acer Ferrari One mini netbook ve 11 farklı ürünün Türkiye lansmanı, Acer üst düzey yönetinimin katılımıyla gerçekleşti.

Acer’ın yeni ürünlerine ve PC pazarına yönelik en güncel bilgilerin paylaşıldığı basın toplantısında, toplam 12 farklı yeni ürünü sergilendi. Lansmanda ilk yarıştan itibaren Formula 1’e damgasını vuran Scuderia amblemini gururla taşıyan Ferrari One, kırmızı yarış temalı kapağı ile de dikkat çekti.

Acer Gelişen Pazarlar Bölge Yöneticisi ve Türkiye Genel Müdürü Giuseppe Mastandrea, Acer olarak  teknolojinin bütün yeniliklerini uygulamaya devam edeceklerini açıkladı. 2009 yılında 5 milyar USD değerinde satış gerçekleştirdiklerini dile getiren Giuseppe Mastandrea, küresel ekonomik krizin ardından 2009’un son çeyreğinde Acer’ın hızla ivme kazandığını ve toplam PC pazarında çok büyük bir yükseliş kaydettiklerinin altını çizdi.

Haberin Devamı

Acerın Ferrarisi kullanıma hazır

"2010 YILINDA LİDERLİĞİ HEDEFLİYORUZ"

Dünya genelinde, %13,4 ile 3. sırada, Türkiye genelinde ise %17,2’lik pazar payı ile 2. sırada yer aldıklarını kaydeden Mastandrea, PC ve notebook segmentinde Ortadoğu pazarında 1.ci, Avrupa’da ikinci, Amerika’da ise 3.sırada olduklarını belirtti. Giuseppe Mastandrea, Acer’ın 2 yıl önce çoklu marka stratejisi ile hareket etmeye başladığını, dolayısıyla performans ve teknoloji odaklı hareket ettiklerini kaydetti.

Bu başarılı strateji doğrultusunda yeni yıl için liderliği hedeflediklerini belirten Mastandrea, konuşmasının sonunda, “PC pazarı geçen yıla göre 2009’u %36’lık büyüme oranı ile kapattı. Acer olarak, pazarda yaşanılan bu büyümeyi fırsata dönüştürmeye devam edeceğiz. Bu bağlamda hedefimiz 2012 yılını %15 yıllık büyüme ile kapatmak, %35 oranında artacağını ön gördüğümüz PC pazarından 1.sırada pay almak ve işletim masraflarını %6’nın altına çekmek olacaktır.” dedi.

Haberin Devamı

MULTI-TOUCH ÖZELLİĞİNİ DESTEKLEYEN İLK DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

Windows 7 işletim sisteminin sunduğu dokunmatik ekran özelliklerini kullanan ilk dizüstü bilgisayar olarak yerini alan Aspire 5738PG, dünyanın ilk 3 boyutlu dizüstü bilgisayarı olan, her zaman ve her yerde olağanüstü üç boyutlu sinematik görüntü gerçekliğine tanıklık etmenizi sağlayacak olan Aspire 5738D ve sıra dışı eğlenceyi ve mükemmel çoklu dokunmatik fonksiyonları şık bir tasarımda sunan Aspire z5600 All In One PC lansmanın en dikkat çeken ürünleri arasında yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!