Acente ve sigortalıları bu platform ile buluşturuyor

Güncelleme Tarihi:

Acente ve sigortalıları bu platform ile buluşturuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 12:31

DİJİTAL dünyanın hemen her alanda hayatımıza girmesi ile beraber, sigortacılık faaliyetleri de internet ortamına taşınıyor. Online sigorta hizmet imkanı yaratarak sigortacıların daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayan bisigortaci.com, önümüzdeki yıl tüm illeri kapsamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Günümüzde hemen her sektörde yaşanan dijital dönüşüm etkisini sigortacılık alanında hissettirmeye başladı. Sektörde faaliyet gösteren birçok acente, kurumsal bilinirliğini artırmak ve yeni müşterilere ulaşmak adına dijital platformlarda da faaliyet gösteriyor.

Konu ile ilgili şirketten yapılan açıklamada sistemin Türkiye'de bir ilk olduğu ifade edildi. Sistemin iki ay önce hayata geçirildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi: "İnternet sigortacılığı konusunda bilinç yaratmayı amaçlayan Ekim 2016'da hayata geçirilen bisigortaci.com, online teklif hizmeti veriyor.

40 İLDE BAŞLADI

Platform, internet üzerinden sigorta arayışında olan kişiler ile bu kişilere en yakın sigortacıları buluşturuyor. Şuan 40 ilde başlayan ve hizmet alanını genişletmeye devam eden bisigortaci.com 2017'de tüm Türkiye'yi kapsamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

İNTERNET SİGORTACILIĞI KONUSUNDA BİLİNÇ YARATILMALI

Bisigortaci.com’un proje yöneticisi Metin Öngüç yeni girişimleri ve hizmet anlayışları ile ilgili olarak: “Bisigortaci.com sigortacılar için hizmet çeşitliliğini ve satış

Acente ve sigortalıları bu platform ile buluşturuyor

rakamlarını artırmak gibi birçok avantaj sunuyor. Müşterilerin ulaştığı sigortacılar, en uygun fiyatlı ve en kaliteli sigorta seçeneklerini sunuyorlar. Sigortacıların hizmet alanını genişleterek, özellikle internet sigortacılığı konusunda bilinç yaratmaya çalışıyoruz. Çünkü kişilere en iyi sigorta hizmetini sunacak sigortacı, o kişiye en yakın sigorta acentesinde bulunan sigortacılardır.

Kullanıcılar sistemde, sigorta acentelerinden ziyade acentede bulunan sigortacılar ile görüşerek poliçeleşme süreçlerini beraber yönetiyorlar. Aslında kullanıcılar bisigortaci.com üzerinde sigortacılardan teklif alıyor ve kendi seçtiği sigortacı ile poliçeyi beraber oluşturuyor. 2017'de her ilden kullanıcılara hizmet vermek hedefiyle sigortacı kayıtlarına devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!