ABD, Koleksiyon'dan patent istedi

Güncelleme Tarihi:

ABD, Koleksiyondan patent istedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

ORGATEC Fuarı'nda yeni ofis ürünlerini sergileyen Koleksiyon Mobilya, Almanya pazarını hedeflerken, değişik ülkelere de açılmış oldu. Fuarda ilgi gören Koleksiyon'dan ABD'li bir firma ürünlerinin patent hakkını istedi.

EV ve ofis mobilyasında uzmanlaşan Koleksiyon, yurtiçinde daha geniş kitlelere yönelirken, ofis mobilyasında da yurtdışı çalışmalarına hız verdi. Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen Uluslararası Orgatec Ofis ve Aksesuarları Fuarı'na katılarak yeni ofis sistemlerini sergileyen Koleksiyon Mobilya, büyük ilgi gördü.

Dünyanın ünlü tüm mobilya firmalarının buluşma noktası olarak bilinen ve 19-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Orgatec Fuarı'na katılan Koleksiyon Mobilya hem standı, hem de sergilediği ürünlerle fuarın en çok ziyaret edilen firmalarından biri oldu. Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Malhan, fuar boyunca günde ortalama 90 iş görüşmesi yapıldığını belirterek, gördükleri ilgi karşısında hedef pazarlarına yenilerini eklemek durumunda kalacaklarını söyledi. Moskova, Dubai ve Yemen'den sonra Almanya pazarıyla ilgilendiklerini belirten Malhan, ‘‘Ancak fuar boyunca Amerika'dan Singapur'a, Dominic Cumhuriyetleri'nden Yeni Zelanda'ya kadar enterasan teklifler aldık, bunların bir çoğunu değerlendireceğiz’’ diye konuştu. Bu arada ABD'li bir firmanın da Koleksiyon'un bazı ürünlerinin patentini istediğini söyleyen Malhan, ‘‘Ama biz patent yerine ürün satmayı teklif ettik’’ dedi.

Kullanıcının ihtiyaçlarına göre, her modeli yeniden şekillendirebildiklerini söyleyen Malhan, önümüzdeki günlerde, bu özelliği internete taşımak istediklerini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!