550 şubeli "Ziyafet" hedefe Avrupa'yı koydu

Güncelleme Tarihi:

550 şubeli Ziyafet hedefe Avrupayı koydu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 17:18

Hizmet sektörüne kebap restoranı ile 22 yıl önce adım atan, 2005 yılında ise çiğköfte sektörüne "Ziyafet Çiğköfte" markası ile giren Adıyamanlı Akıncı kardeşler Türkiye genelindeki 65 ilde 550 şubeye ulaştı.

Haberin Devamı

Ziyafet Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Akıncı, bu yola 2 kardeşi ile beraber çıktığının altını çizerek, ’’Bizim hikayemiz aslında 1995 yılına dayanıyor. Abim Mehmet Akıncı ve kardeşim Kadir Akıncı ile birlikte 1995 yılında kebap restoranı ile gıda işine girdik. Biz Adıyaman gibi dünyanın en lezzetli sofralarının kurulduğu bir memlekette yetişmiştik. Gıda işine girersek başarılı olacağımızı biliyorduk. Kebap restoranı işinin yanında catering işi ile de meşgulduk. Kardeşlerim ile birlikte tek bir hayalimiz vardı. Memleketimiz Adıyaman’ın bu büyülü lezzetini kurumsal bir düzende tüm Türkiye’ye hijyenik ve orjinal tatta sunmaktı. Amacımız sadece ticari kazanç değildi, bu kadar lezzetli ve sağlıklı bir lezzet hem Türkiye’ye hem de dünyaya bizim elimizden çıkmalıydı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

BİN 150 KİŞİYE İŞ İMKANI

2005 yılında çiğ köfte sektörüne giren ve 12 yıllık serüvende büyüme hızını sürekli artıran Ziyafet, bugün Türkiye’nin 65 ilinde 550 şube ile Türkiye çapında 1150 kişiye istihdam sağlıyor ve çeşitli illerde düzenlediği bayilik kampanyaları ile insanlara kendi işlerini kurma imkanı sunuyor.

İLK HEDEF AVRUPA ÜLKELERİ!

Ziyafet Çiğköfte markası için planlanan hedefler hakkında açıklamalarda bulunan Veysi Akıncı konu ile ilgili açıklamasının devamında ’’Yurt dışından çok fazla sayıda franchise ve master franchise talepleri almaktayız. Bu bağlamda başta Avrupa ve komşu ülkeler olmak üzere dünyanın değişik bölge ve ülkelerinde ki yatırımcılarla yapılan görüşmeler devam etmektedir. Hedefimiz Adıyaman’da doğan çiğ köfteyi Ziyafet farkıyla tüm dünyaya yaymak ve bu muhteşem lezzetten dünyayı mahrum bırakmamak’’ dedi.



 

BAKMADAN GEÇME!