3 bin TL’yi bulan indirimler sunuyor

Güncelleme Tarihi:

3 bin TL’yi bulan indirimler sunuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2011 00:00

Çelik Motor’un bünyesindeki Koreli Kia, 2011 yılının bitimine haftalar kala tüm modellerinde çok özel fırsatlar sunuyor.

Haberin Devamı

Ekim ayında Türkiye’de satışa sunulan yeni Rio modelinin dizel versiyonunda 2 bin, hatcback, 3 kapı pro-ceed ve stationwagon versiyonlarından oluşan cee‘d ailesi 2 bin, SUV segmentinin iddialı oyuncusu Sportage modelinde 3 bin TL ve hafif ticari modeli Bongo 2900’da ise 2 bin 250 TL’ye varan indirimlerle tüketiciyle buluşuyor.
Model atağı sürüyor
Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak, 2012 yılının Kia için önemli yeniliklerin yaşanacağı bir yıl olacağını belirterek bunları şöyle sıraladı: “Yılın ilk yeniliği Ocak ayında satışa sunacağımız Rio modelimizin sedan versiyonu olacak. Mart ayında ise Kia Rio’nun 3 kapılı versiyonu da Kia ürün gamına eklenmesiyle Rio ailesi tamalanmış olacak. Yılın ilk yarısındaki diğer önemli lansmanımız D segmentindeki temsilcimiz Optima olacak. Tasarımıyla segmentinin en iddialı modeli olacak olan Kia Optima’yı ülkemizde Nisan ayında satışa sunacağız. Haziran ayında ise en önemli yeniliğimiz yeni Kia cee’d ülkemizde satışa sunulacak. Bu model bizi gerçekten çok heyecanlandırıyor. Cee’d modelimizin stationwagon versiyonu ise yıl sonuna doğru Kasım ayında satışa sunulacak. İnanıyorum ki tüm bu yenilikler ve mevcut ürün gamımızla 2012 yılı, Kia ve müşterileri için son derece tatmin edici bir yıl olacaktır.”

Haberin Devamı

24 bin liraya FC fırsatı

ÇELİK Motor bünyesindeki Çinli Geely, C segmentindeki FC modelini sadece Aralık ayında geçerli olmak üzere 23 bin 990 TL fiyat etiketiyle satışa sunuyor. Aralık ayı boyunca ayrıca, Geely Emgrand EC7 Basic modeli, 29 bin 980 TL, Emgrand EC7 Premium modeli 30 bin 990 TL ve son olarak Emgrand EC7 Premium SR (Sunroof) modeli ise 32 bin 850 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Tüm Geely modellerinde anahtar teslim fiyatının yüzde 90’lık bölümüne Geely Finans’tan kredi kullanma imkanı da sunuluyor. Geely, sunduğu cazip fiyatlı modellerle, yüzde 10 gibi düşük bir peşinat alımı ve hızlı kredi kullanım imkanı ile en kolay satın alınan otomobil olmayı hedefliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!