25 milyar liralık ticarethane yatırımı

Güncelleme Tarihi:

25 milyar liralık ticarethane yatırımı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2023 07:00

Gayrimenkul seköründe çeyrek asırlık tecrübeye sahip Akyapı, sanayi konseptli ticarethane projeleri için düğmeye bastı. İstanbul’da inşa edilecek Ticarethane Hadımköy, Ticarethane Başakşehir, Ticarethane Dudullu ve Ticarethane Metkap projelerinin toplam yatırım değeri 25 milyar TL’ye ulaşırken, dört yatırımda yaklaşık 600 bin metrekare inşaat alanı ve 1.387 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

Haberin Devamı

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, yaşanan seçim süreci ve deprem felaketlerine rağmen Türkiye ekonomisinin büyümesini sürdürdüğünü ifade ederek, “Şimdi Türkiye Yüzyılı’nda ülkemiz için hep beraber üretmeye devam etme zamanı. Biz de Akyapı olarak ekonomimize ve istihdama çok ciddi katkılar sağlayacak yeni projelerimizi hemen devreye alıyoruz. Ticarethane projelerimiz ile yaklaşık 21 bin kişiye istihdam sağlanmasını planlıyoruz. 4 büyük projemiz ile ülkemiz ekonomisine yılda yaklaşık 11 milyar TL katkıda bulunmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel de ticarethane konseptli projelerin detaylarını paylaştı.

İstanbul’un önemli lojistik ve üretim merkezlerinde bulunan projelerin, son teknolojiye sahip alanlarda işini büyütmek isteyen firmalara ve yatırımcılara hitap ettiğini anlatan Dinçel, imalathane, teknik alan, depo, donanımlı otopark ve nitelikli dükkan gibi bölümleri bulunduğunu, her ihtiyaca uygun, modern ve donanımlı sanayi merkezleri inşa etme vizyonunu hayata geçirdiklerini belirtti. Projelerde metrekare satış fiyatının 47 bin 500 liradan başladığını belirten Hüseyin Dinçel, sanayi yapıları yatırımlarının devam edeceğini, Trakya ve Adapazarı’nda arsa arayışında olduklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!