2024’te 150 bin yeni müşteri hedefi

Güncelleme Tarihi:

2024’te 150 bin yeni müşteri hedefi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2024 07:00

Tasarruf finansmanı sektöründe faaliyet gösteren Eminevim, ülke çapındaki 119 şubesinde görev yapan yöneticileriyle İstanbul’da gerçekleştirilen strateji toplantısında 2024 hedeflerini masaya yatırdı.

Haberin Devamı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Eminevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Musab Üstün “Finansmanını sağladığımız ev, taşıt ve işyeri sayısı 2023 sonu itibariyle yaklaşık 260 bin oldu. Ancak sadece kendi sektörümüzdeki liderliğe odaklanmıyor; katılım finans ekosistemine de önemli bir zenginlik kattığımıza inanıyoruz. Bu kapsayıcı ekosistemin zirvesinde Eminevim’i görebilmek için stratejik adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Eminevim Genel Müdürü Mustafa Mutlu Çalışkan ise yeni müşteri ediniminin önemine değinerek “Uzun yıllara dayanan açık ve şeffaf müşteri memnuniyeti politikamızın, sektörü ilk kez deneyimleyen yeni müşterilerimiz nezdinde de olumlu geri dönüşler alması bize güç verdi. 2024 için yeni müşteri hedefimizi iki katına çıkararak 150 bin yeni tasarruf sahibini daha portföyümüze eklemeyi istiyoruz. Ülke çapındaki bin 400’ü aşkın çalışanımızla sektörü büyütmeye ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!