200 milyon lira yatırdılar Recidence Bomonti vitrine çıktı

Güncelleme Tarihi:

200 milyon lira yatırdılar Recidence Bomonti vitrine çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2009 00:00

Ayaydın Grup ve İpek-Çakırkaya ortak girişiminin, 200 milyon TL’lik yatırımla Bomonti’de gerçekleştireceği rezidans projesinin pazarlama ve işletmeciliğini Rixos üstlendi. Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, “Oyun alanımızı tüm dünya olarak belirledik. Yatırımlarımızı da bu anlayışa göre planlıyoruz. İstanbul, büyüme planlarımız içinde çok önem verdiğimiz bir lokasyondu. Rixos Residences Bomonty ile Rixos markası ilk kez İstanbul’a gelmiş olacak” dedi.

Haberin Devamı

Manhattan olacak
Bomonti’nin 2 yıl sonra seçkinlerin oturduğu bir semt halini alacağını söyleyen Ayaydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın da, “Bomonti, İstanbul’un Manhattan’ı olmaya aday bir bölge. Burası tamamen gökdelenlerin yer aldığı bir ada. Burayı yaşam alanı olarak seçenler, hem şehrin göbeğinde oturacak, hem de başta Nişantaşı, Taksim ve Boğaz’a; yeni açılan alt geçitler vasıtasıyla İstanbul’un trafiğine girmeden 3-5 dakikada ulaşma imkanına sahip olacak” diye konuştu. İpek İnşaat Yönetim Kuurulu Başkanı Yakup Eyyüpoğlu ise binanın statik hesaplarının Türkiye ve yurt dışında otorite kabul edilen Balkar Mühendislik tarafından yapıldığını dile getirerek rezidansın 8 dönümlük bahçesi ile geniş yeşil alanı bulunan ayrıcalıklı bir yapı olacağını söyledi.
42 katlı kule
Aralık 2011’de tamamlanması hedeflenen ve 12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty’de; 338 süit, stüdyo tipi daireler, 6 adet de penthouse ve 8 adet kat bahçeli dubleksler yer alacak. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip alternatifler bulunacak. Bire bir hazırlanan değişik tiplerdeki örnek daire tanıtımının yarın başlayacağı projede, satışlar için oluşturulan bekleme listesinde şimdiden 150’ye yakın yatırımcı bekliyor.

Haberin Devamı

İsteyenin dairesini Rixos kiraya verecek

CONDO sisteminin uygulanacağı rezidanstaki konutlar, talep eden ev sahipleri adına Rixos tarafından  kiraya verilebilecek. Kiralamalar haftalık ve aylık olabileceği gibi 6 aydan uzun süreli de olabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!