2 yılda 16 otele çıkacak Divan ‘Preferred’le tanınacak

Güncelleme Tarihi:

2 yılda 16 otele çıkacak Divan ‘Preferred’le tanınacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2010 00:00

Divan Grubu, Türkiye’deki tüm otelleri için 75 ülkede 800 otelden oluşan ‘Preferred Hotel Group’ ile alt marka üyeliği anlaşması imzaladı.

Divan Grubu Oteller, Restoranlar ve Ziyafet Birimleri Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Gün, ”Şu an işlettiğimiz 8 otel var ve sene sonunda otellerin sayısını 10’a çıkarmayı, 2012 senesinde ise 15 veya 16 otelimizin olmasını amaçlıyoruz” dedi.  Efsanevi Divan İstanbul’un da 15 Ocak 2011’de açılacağını söyleyen Murat Gün, şöyle devam etti: “Preferred Hotel Group ile her otel anlaşmasını kendisi ayrı ayrı yapıyor ve her otelin ödediği fiyatlar farklı. Biz 8 otelimizi bir anda anlaşmaya soktuğumuz için iyi pazarlık yapabildik. Geçen senenin sonunda Pendik’te Divan İstanbul Asia, birkaç ay önce Divan Çorlu açıldı. Ankara’da ikinci butik otelimiz olan Divan Çukurhan açılmak üzere, Aralık 2010’da Divan Bursa ve Mayıs 2011’de Kuzey Irak’da Divan Erbil açılacak.”
Dört farklı marka
Preferred Hotel Group Avrupa Sorumlu Bölge Direktörü Bruno Chiaruttini ise, “Grup bünyesinde Preferred Hotels & Resorts, Preferred Boutique, Summit Hotels & Resorts ve Sterling Hotels alt markalarını bulunduruyoruz. Divan Otelleri’ni özelliklerine göre eşleştirdik” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!