Tek kalemde 750 Fiorino aldı

Güncelleme Tarihi:

Tek kalemde 750 Fiorino aldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2010 15:40

DIGITURK, araç filosunu genişletmek amacıyla toplam 750 adet dizel motorlu Fiat Fiorino’yu araç parkına dahil etme kararı aldı.

Haberin Devamı

Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilerek Türkiye ile birlikte birçok küresel pazarda satışa sunulan Fiat Fiorino, geçtiğimiz yıl 30 bin adetten fazla satılmıştı. Fiat Fiorino, Ocak-Temmuz döneminde de 13 bin adetlik satışa ulaştı.

Fiat Marka Direktörü Okan Baş konuyla ilgili olarak, "Fiat Fiorino ile her geçen gün pazardaki etkinliğimizi arttırıyoruz. DIGITURK’ün 'Made in Turkey' damgalı Fiat Fiorino’yu tercih etmesinden dolayı büyük onur duyuyoruz" açıklamasını yaptı.

Fiat Fiorino, 31 Ağustos’a kadar 18 bin 600 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatıyla tüketicilerin ilgisine sunuluyor. Fiat Fiorino; Actual, Active, Dynamic, Emotion ve Trekking gibi farklı donanım paketleriyle tercih edilebiliyor. 1.4 litre 73 HP’lik benzinli ve 1.3 litre 75 HP dizel motor seçenekleriyle donatılan Fiat Fiorino’nun dizel motorlu versiyonlarında yarı otomatik şanzıman isteğe bağlı donanım kapsamında sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!