15 milyon liralık dev ‘Concept’

Güncelleme Tarihi:

15 milyon liralık dev ‘Concept’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 08:30

Türkiye’nin ilk markalarından biri olan Mudo’yu yaratan, Bay Mudo olarak da tanınan Mustafa Taviloğlu, Maslak’taki Mudo Bahçe mağazasını tamamen yenileyerek 6 bin 500 metrekarelik, içinde kafe, kitapçı, sergi alanı ve çiçekçinin de olduğu ev-yaşam mağazası Mudo Concept’i açtı.

Haberin Devamı

Mağazasına 15 milyon liralık yatırım yapan Mustafa Taviloğlu, markanın ikinci kuşak temsilcisi oğlu Ömer Taviloğlu ile birlikte yeni mağazalarını bir grup gazeteciye gezdirdi ve yeni stratejilerini anlattı. Habitat, Crate&Barrel gibi dünya devlerinin Türkiye’den çekildiği dönemde ayakta kalmayı başaran Taviloğlu, “Bu dönemde, şu ortamda ağzı açık bıraktıracak bir iş yapmak bize düşerdi. Biz Türkiye’ye güveniyoruz. Bizim gidecek yerimiz yok. Yapacak başka işimiz de yok. Hep çok çalıştık. Çok daha fazla çalışıyoruz. 6 aydır bu mağazada yatıp kalkıyorum. Her şeyiyle ilgilendim. Arkamı oğlum Ömer topladığı için de çok şanslıyım. İşlerimiz iyi gidiyor, daha da iyi olacağına inancımız tam” dedi.

PARİS’TE MUDO

Ömer Taviloğlu, yeni Mudo Concept mağazasıyla ilgili bilgi verirken, “bir Fransız şirket burayı gezdi ve çok etkilendi. Şu anda rekabet analizi yapıyorlar. Mudo Concept’i öncelikle Paris’e taşımayı değerlendiriyorlar” dedi. Yakında Mudo Concept’i gezmek üzere yurtdışından da ev-yaşam mağazacılığı konusunda yatırımcıların da geleceğini öğrendiğimiz sohbette, Ömer Taviloğlu, özellikle bahçe mobilyaları konusunda Türkiye’de üretici olmadığı ve maliyetler çok yüksek olduğu için ithalat yapmak durumunda olduklarını söyledi. Deniz ve balıkçılık tutkusuyla da bilinen Mustafa Taviloğlu, Mudo Concept’in sergi alanı bölümünde 3 ay kalacak Rastgele adlı bir sergi de açtı. Kendi koleksiyonunu sergileyen Mustafa Taviloğlu’nun dünyanın farklı köşelerinden topladığı objeleri ve tabloları bu alanda görmek mümkün.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!