15 bin yabancı fuara geliyor

Güncelleme Tarihi:

15 bin yabancı fuara geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2017 21:30

TÜRKİYE’nin en büyük ihtisas fuarı ‘UNICERA Seramik Mutfak ve Banyo Fuarı’, 4 kıtadan 15 bini yabancı, 100 bin profesyonel ziyaretçi hedefi ile kapılarını açıyor.

Haberin Devamı

 CNR EXPO Yeşilköy’de, 8-12 Mart’ta düzenlenecek fuarda 126 ülkeden katılımcı ağırlanacak. 60 bin metrekare alanda düzenlenecek fuara, 1000’i aşkın marka ve temsilcilik katılacak.  CNR Holding Kuruluşu İstanbul Fuarcılık, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemeleri Derneği (TIMDER) iş birliğinde organize edilecek fuarda, banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi ürün grupları sergilenecek.

‘BÖLGENİN ÜRETİM ÜSSÜYÜZ’

 TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya, “Türk yapı ve inşaat malzemeleri sektöründe, ürün kalitesiyle dünya ile rekabet edecek konuma geldik. Şu an bölgenin üretim üssüyüz. Dış pazarlarda rekabet gücümüzü artırmak için üretim kadar üretim teknolojisine de ağırlık vermeliyiz. Kentsel dönüşüm projelerine bağlı konut inşaatlarında artış bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

ZİYARETÇİLER ARTIYOR

15 Temmuz’dan sonra düzenledikleri fuarlarda, özellikle yabancı katılımcı ve ziyaretçi sayısında yüzde 30’luk artış yakaladıklarını belirten CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel de “Londra ve Dubai’de ofisler açarak dünyanın en çok takip edilen medya kuruluşlarıyla yoğun reklam ve tanıtım çalışmaları yaptık. 2017 yılında da UNICERA ve organize ettiğimiz diğer fuarların tanıtım ve pazarlama çalışmalarını artırarak devam ettiriyoruz. Bu yıl yatırım hedefimiz 50 milyon lira” diye konuştu. 

BAKMADAN GEÇME!