DİLEK TAŞI FİNAL BÖLÜMÜ İZLEME EKRANI | Dilek Taşı 20. son bölüme damga vuran sahne: Figen ve Mustafa evlendi... İşte final bölümünde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

DİLEK TAŞI FİNAL BÖLÜMÜ İZLEME EKRANI | Dilek Taşı 20. son bölüme damga vuran sahne: Figen ve Mustafa evlendi... İşte final bölümünde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2024 02:27

Dilek Taşı final bölümü izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için erişime açıldı. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı 24 Ocak Çarşamba akşamı 20. bölümüyle final yaparak sevenlerine veda etti. Aras’ın ölümü Rona Köşkü’nde dengeleri alt üst ederken, tüm engellere rağmen Mustafa ve Figen'in evlenerek köşkten ayrılması ekranlara damga vurdu. İşte, Dilek Taşı son bölüm (final bölümü) full HD kesintisiz izleme ekranı ve yaşananlar.

Haberin Devamı

Dilek Taşı 20. son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı 24 Ocak tarihinde 20. bölümüyle final yaptı. Dilek Taşı'nın son bölümünde, Rüçhan'dan daha fazla ayrı kalmak istemeyen Dündar, elinde yüzükle sevdiği kadına evlenme teklif ederken, kızını kaybetme korkusuyla yüzleşen Asuman, Fatma'nın da araya girmesiyle Mustafa ve Figen'in evlenmesine razı oldu. Dizinin final sahnesinde ise tüm engellere rağmen nikah masasına oturan ikili, kızları Cemre'yi de alarak köşkten ayrıldı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dilek Taşı final bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 20. bölümde yaşananlar.

DİLEK TAŞI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

24 Ocak Çarşamba günü yayınlanan Dilek Taşı dizisinin final bölümünde Figen ve Mustafa evleniyor!

Mustafa, hiç beklemediği bir anda Figen’i karşısında görünce şaşırır. Mustafa ve Figen, tüm engellere rağmen yeniden bir aradadır. Dündar’ın planından habersiz, kendilerini bekleyen sınavın Cemre’ye aile olacaklarını anlatmak olduğunu düşünürler. Fatma ise, yerine getiremediği annelik görevini tamamlamak istercesine Dündar’ın karşısına geçer. Figen ve Mustafa’nın geleceğine dair Dündar’dan söz ister. Dündar’ın cevabı, Figen ve Mustafa’nın kaderini yeniden yazacaktır.

Aras’ın ölümü Rona Köşkü’nde dengeleri alt üst eder. Macide Sevda’yı kendi tarafına çekerek oyun kurar. Fatma ise kızının geleceğini düşünür ve geçmişte yapılan kötülüklerin bedelini ödetmeyi planlar. İki kadın arasındaki savaşın kazananı ise merak konusudur.

BAKMADAN GEÇME!