XMD coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Dexchain ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

XMD coin nedir Hangi borsalardan alınır Dexchain ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2022 03:02

Kripto paralar ve blockchain teknolojisi her geçen gün gelişmektedir. Her gün yeni bir blockchain projesi ve yeni bir kripto para dolaşıma girmektedir. Hızlı büyüyen bir ekosistem olması Fiat paralara ve enflasyona alternatif olması kripto paraların daha da ilgi görmesini sağlamaktadır. Son dönemlerin ilgi göreni xmd coin nedir, hangi borsalardan alınmaktadır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Xmd coin MyDexPay coin olarak da bilinmektedir. Uzun bir IDO sürecinden sonra piyasaya çıkmıştır.

Xmd Coin Nedir?

MyDexPay coin yada kısa adı ile Xmd coin dexchain blockchain ağında ağında hizmet veren merkeziyetsiz yerel bir kripto para birimidir. Xmd coin kripto para birimleri içerisinde algoritması ve kazan sistemi ile ilgi çekmektedir. MyDexPay İnternet sitesinde kripto par sahipleri belirli süreler için xmd coinlerini kilitleyerek yüksek kazançlar elde edebilmektedir.

Kilitleme süresi bittikten sonra xmd coinler tekrardan alınıp satılabilmektedir. Xmd coin sahipleri merkeziyetsiz yapıya ve finans sistemlerine sundukları katkı nedeniyle belirli süreler içerisinde platform tarafından ödüllendirilmektedir. Xmd coin piyasa koşullarına ayak uydurması nedeniyle oldukça dikkat çeken bir projedir.

Haberin Devamı

Hangi Borsalardan Alınır?

Xmd coin birçok borsa listelemesi ile dikkat çeken bir projedir. Arzın büyük bir kısmı ico döneminde kullanıcılara uygun fiyatlı şekilde sunulmaktadır. Xmd coin Etherflyer ve Vindax borsaları aracılığı ile kolay ve güvenli bir şekilde alınabilmektedir. Bu borsalardan alınan xmd coinler dexchain ağzındaki cüzdanlara sorunsuz bir şekilde gönderilebilmektedir. Ayrıca madenciliğe alternatif bir kazanç yöntemi ile de xmd kazancı elde edilebilmektedir.

Xmd coin alım ve satımı gerçekleştirilen borsalar üzerinden xmd coin alınabilmektedir. Alınan coinler ise herhangi bir borsada yer alan xmd cüzdanına gönderilebilmektedir. Xmd coin yeni borsa listelemeleri ile değerini daha da artıracaktır. An itibari ile milyonlarca cüzdana ulaşan xmd her geçen gün yeni yatırımcıları kendine çekmektedir. Xmd coin platformu MyDexPay üzerinden yeni borsa listelemelerini yatırımcılarına duyurmaktadır.

Dezxhain Ne Zaman Çıktı?

Dexchain platformu 2016 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren uzun bir süre borsa listelemesi ve ön satış gibi işlemler ile yatırımcı toplama işlemleri yapılmıştır. 2 yıl süren ön gelişim aşamasının ardından xmd coin alım ve satışları başlamıştır. Yatırımcılar dexchain ağında oluşan ağ ücretlerini ve diğer işlem ücretlerini xmd coin olarak ödemektedir. Ayrıca oluşan xmd havuzundan da her token sahibi pay alabilmektedir.

Haberin Devamı

Xmd coin ve dexchain ağı gelişim ve ön araştırma sürecini başarı ile tamamladıktan sonra yıllarca süren geliştirmesini daha da ileriye taşımak için kalabalık bir ekip ile çalışmaktadır. Ekip içerisinde yazılımcı, programcı ve tasarımcı alanında uzman çalışanlara sahiptir.

Yatırımcı güvenliğini sağlamak için platform içerisinde ödüllendirme sistemi bulunmaktadır. Blok zincir ağında bir hata tespit eden bilişimciler xmd coin ile ödüllendirilmektedir. Blok zincir teknolojisi ile dexchain kullanıcılarına şeffaf güvenilir ve ölçeklenebilir bir ekosistem oluşturmaktadır.

Ne İş Yapar?

Dexchain merkeziyetsiz finans ve teknoloji alanında kullanıcılarına şeffaf, güvenli ve ölçeklenebilir bir kullanım aracı sunmaktadır. Kurumsal firmalara blockchain alanında geliştirme ve proje oluşturma imkanı verilmektedir. Proje gelişi ve platform ücretleri için ise xmd coin kullanılmaktadır. Xmd coin sahipleri ekosistemi gelişmesi için aldıkları coinleri bir kaç sene kilitlemektedir. Yapılan kilitlemeler için coin sahipleri belli dönemlerde özel stake ödülleri almaktadır. Alınan bu ödüller borsalara gönderilip alım ve satım işlemlerine konu olabilmektedir.

Haberin Devamı

Dexchain düşük ağ ücretleri ile finans alanında hızlı ve güvenli hizmetler sunmayı amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda bankacılık ve finans alanının gelişmesine katkı sunmaktadır. Kripto para piyasasına hızlı giriş yapan xmd yatırımcıları için çözümler sunmaya devam etmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!