WAN coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Wanchain ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

WAN coin nedir Hangi borsalardan alınır Wanchain ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2022 02:43

Günümüzde kripto para konusunda yeni gelişmeler bulunmaktadır. Özellikle yatırımlar konusunda WAN Coin de önemli bir yere sahiptir. WAN coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Wanchain ne zaman çıktı? Ne iş yapar tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

WAN Coin aynı zamanda Wanchain olarak isimlendirilmektedir. WAN Coin genellikle zincirler arası işlemler ile birden fazla zincirin de birlikte çalışabilirliğine izin veren bir defter olarak bilinmektedir.

WAN Coin Nedir?

WAN Coin farklı blockchain ağları arasında işbirliği sağlamaktadır. Ayrıca bağlantı oluşturabilen Wanchain zincirler arasında işlem gerçeklemesi için de imkan sağlıyor. Bunun yanı sıra Blochain teknolojisinin de gündelik hayatlara uygulanmasına da kripto para geleceğe ışık tutmaktadır. Geleceğe ışık tutan Wanchain yatırımcıya önemli bir kaynak da sunmaktadır. Dağıtık bir banka yaratmayı hedefleyen WAN Coin bütün zincirlerden de faydalanma kabiliyetine sahiptir. WAN Coin günümüzde geleneksel bankaların mevcut finansal sistemine eş değer pozisyona erişmeyi hedeflemektedir. WAN, Ethereum'un bir çatalı olarak bilinmektedir. Hisse kanıtı da kullanılır. Ayrıca tüm ICO katılımcılarına da ERC-20 WAN jetonları verilir.

Haberin Devamı

Hangi Borsalardan Alınır?

Kripto para alanında yer alan WAN Coin alım satımı ile ilgili tüm bilgilere sahip olmak gerekmektedir. WAN Coin almaya karar verildiği takdirde kripto alım ve satımı yapılan sitelere doğrudan kayıt yaptırmak gerekmektedir. Kripto para alım ve satım sitelerine kayıt yaptırıldıktan sonra kimlik doğrulaması da gerekir. Bunun için bazı sistemler nüfus cüzdanı ön ve arka yüzünü sisteme yüklemeyi ister. Ayrıca bazı borsalarda ise kişinin öz çekimini sisteme yüklemesi beklenmektedir. Bu istekler kayıt yapılan sistemlere göre değişiklik gösterir. WAN Coin, Binance gibi bazı borsalardan rahatlıkla alınabilir.

Wanchain Ne Zaman Çıktı?

Kripto para dünyasında önemli bir yere sahip olan Wanchain 2017 yılında piyasaya sürülmüştür. Jack Lu tarafından 2017 yılında kurulan Wanchain'in merkezi de Çin, Pekin ve Austin Teksas'ta bulunur. Kurucu Jack Lu, blockchain ile ilgilenen önemli bir teknik uzman ve girişimcidir. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında bir ICO düzenleyen Wanchain modern para dünyasının bankası olmayı hedeflemektedir. Wanchain, kripto para yatırımcısına kredi çekme ve ödeme yapmayı kolaylaştırmaktadır. Ayrıca bu kapsamda çeşitli finansal hizmetler de düzenlenir. Wan Coin başta Binance olmak üzere birbirinden farklı kripto para borsasında işlem de görmektedir. Wanchain özellikle kullanıcılarının gizliliğini de göz önünde bulundurması ile bilinmektedir.

Ne İş Yapar?

Haberin Devamı

Kripto para alanında önemli bir yere sahip olan Wanchain dijital varlıklar için çok daha geniş bir pazar oluşturmayı hedeflemektedir. Bu nedenle Wanchain platformu kapsamında güvenlik sistemleri, akıllı sözleşmeler olarak bazı bir dizi uygulamalar da geliştirilmiştir. Wanchain genellikle çeşitli bağımsız zincirler arasında da çeşitli bağlantılar kurmaktadır. Wan Coin kapsamında kilitli bazı hesaplar kriptografik şifreleme kullanılarak da oluşturulmaktadır.

Wanchain İle İlgili Merak Edilenler

Kripto para piyasasında yer alan Wanchain dijital dünyadaki ekonomiler için finansal piyasalar inşa etmeyi hedeflemektedir. Wanchain'in en temel amacı merkezi olmayan güçlü bir banka kurmaktır. Bu nedenle dijital varlık ekonomisi için de önemli bir alt yapı inşa edilecektir. Çapraz zincir protokolü ve çapraz zincirleme işlemlerine önem veren Wanchain genellikle dağıtılmış yerleşik kriptografik teoriler kullanmaktadır.

Haberin Devamı

Wanchain genel olarak Ethereum ve Bitcoin blok zincirlerinde uygulamalar oluşturulmasına izin veren bir platform kurmayı hedeflemektedir. Kripto para piyasasında kullanılan Wanchain çoklu kripto para alışverişini kolaylaştırmaktadır. Günümüzde kripto para birimi değişimi hizmetleri Wanchain ile oldukça güvenli şekilde yapılır. Kripto para ile uğraşan yatırımcılar güncel konuları takip edebilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!