'100 defa denesem bir kez böyle girer'

Güncelleme Tarihi:

100 defa denesem bir kez böyle girer
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2016 22:55

Eren Derdiyok, Çaykur Rizespor maçı sonrası röveşata ile attığı muhteşem golü yorumladı.

Haberin Devamı

Attığı röveşata golünü izlemediğini belirten ve daha sonra yayıncı kuruluşa konuşurken bu golü izleyen Erden Derdiyok, "Golü görmedim, hatırladığım top o kadar güzel geldi ki ve vücut olarak pozisyona uygundum. (Golü izledikten sonra) Şimdi golü gördüm, tüylerim diken diken oldu. 10 defa denesem bir kez böyle girer" dedi.

100 defa denesem bir kez böyle girer


Gol için önceden çalışıp çalışmadığı sorulan Eren Derdiyok, "Bu gol çalışmakla olmaz. Pozisyona girdiğinizde aniden karar veriyorsunuz. Dün idmanda Orhan hoca ve Ayhan hoca ile bu tarz şeyleri çalıştık. Ama bu bir karar anı" diye konuştu.

100 defa denesem bir kez böyle girer


Bayer Leverkusen'de de röveşata attığını hatırlatan Eren, "Leverkusen'de de böyle bir golüm vardı ama bu çok daha zor. Dediğim gibi 100 kere vursam, 1 kere böyle gol olur" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş derbisi hakkında görüşleri istenen sarı-kırmızılı golcü, "Futbolda derbileri yaşamak çok güzel, çok özel. Taraftarımız bizi yalnız bırakmadı, mutluyuz. Düzeltmemiz gereken şeyler var. Daha iyi olacağız. Beşiktaş maçı öncesi kazanmak çok önemliydi. Biz yolumuza devam ediyoruz Beşiktaş maçına çok motive hazırlanacağız" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Gol krallığı hakkında düşünceleri sorulan Eren, "Gol krallığı değil takım oyunu önemli. Katkı sağlıyorsam ne güzel. Goller için mutluyum ama benim için önemlisi takım oyunu" ifadelerini kullandı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!