Fenerbahçe 3-0 hükmen galip sayıldı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 3-0 hükmen galip sayıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2014 11:37

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig'de 10 Mart günü oynanan ve olaylar sebebiyle tatil edilen Trabzonspor - Fenerbahçe maçının kararını açıkladı. Federasyon, yarıda kalan Trabzonspor - Fenerbahçe maçını 3-0 Fenerbahçe lehine tescil ettiğini bildirdi.

Haberin Devamı

İŞTE TFF'NİN AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 08.04.2014 tarihli toplantısında, 10.03.2014 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor A.Ş.-Fenerbahçe A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakası hakkında kararını verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 1-0 Fenerbahçe A.Ş. lehine devam ederken 45 + 9. dakikada müsabaka hakemi tarafından tatil edilen müsabaka ile ilgili olarak, Trabzonspor A.Ş. kulübünün Futbol Müsabaka Talimatı'nın 19. Maddesi uyarınca (3-0) hükmen yenik sayılmasına, Fenerbahçe A.Ş. Kulübü'nün (3-0) hükmen galip sayılmasına karar vermiştir.

İŞTE OLAYLI TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇININ FOTOĞRAFLARI

YENİ PUAN DURUMU

Fenerbahçe'ye verilen 3 puan sonrasında sarı lacivertli takımın puanı 63 oldu ve en yakın takipçileri Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki puan farkı 10'a çıktı...

Haberin Devamı

1- Fenerbahçe - 63
2 - Galatasaray - 53
3 - Beşiktaş - 53
4 - Trabzonspor - 42
5 - K. Karabükspor - 42

Fenerbahçe 3-0 hükmen galip sayıldı

TRABZONSPOR'DAN SERT AÇIKLAMA: Türkiye Futbol Federasyonu’nun Trabzonspor – Fenerbahçe maçına ilişkin almış olduğu hükmen mağlubiyet kararının ardından hukuki tüm haklarımızı kullanacağımızın bilinmesini istiyoruz. Dün gece katıldığı bir televizyon programında adeta şikeyi örtmeye çalışan ve hırsızı koruyan bir anlayış sergileyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın bundan başka bir karar alması beklenemezdi. Bağlı olduğumuz federasyonun vermiş olduğu karara uyarız ancak saygı duymuyoruz. Yapacağımız savunma ile kararın değişeceğine olan inancımız tam. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu kararın yüksek olması üzerine yaptığımız itiraz kabul görmüş ve ceza indirimine gidilmişti. Benzer bir kararın bu konuda da alınmasını bekliyoruz. Maçın tekrar edilmesine ilişkin beklentimizle birlikte gerekli itirazı ilgili makamlara yapacağız.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının 3-0 lehine tescil edilmesinin ardından resmi Instagram hesabından bu fotoğrafı paylaştı..

Haberin Devamı

Fenerbahçe 3-0 hükmen galip sayıldı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!