Ramazan'a 4 farklı tasarruf seçeneği

Güncelleme Tarihi:

Ramazana 4 farklı tasarruf seçeneği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 11:42

CarrefourSA, on bir ayın sultanı Ramazan’da sunduğu dört farklı koliyle hem iftar ve sahur sofralarına bereket katıyor hem de tüketicilerine tasarruf ettiriyor.

Haberin Devamı

CarrefourSA’larda Ramazan Kolileri “Klasik Ramazan Kolisi”, “Süper Ramazan Kolisi”, “Mega Ramazan Kolisi” ve “Lüks Ramazan Kolisi” olmak üzere 29.90 TL ile 99.90 TL arasında değişen fiyatlar satışa sunuluyor. 

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, “Tasarruf” yılı ilan ettiği bu yıl Ramazan Ayı’nda tüketicilerine sunduğu dört farklı Ramazan kolileriyle iftar ve sahur sofralarına bereket getirirken aynı zamanda tasarruf ettiriyor.

Ramazan alışverişini CarrefourSA marketlerinden yapacak olan tüketiciler, CarrefourSA Kart ile satın aldıkları Ramazan kolilerinde yüzde 32 – yüzde 44 arasındaki indirim imkânından faydalanacaklar.

CarrefourSA’nın, CarrefourSA Kart üyelerine yüzde 44 oranında tasarrufla 29.90 TL’den sunduğu Klasik Ramazan Kolisi’nde 1 Litre Orkide Ayçiçek Yağı, 1Kg Baharım Osmancık Pirinç, 1 Kg Arbel Kırmızı Mercimek, 1 Kg Arbel Pilavlık Bulgur, 500 g Lipton Doğu Karadeniz Çay, 1 Kg Eriş un, 830 g Tamek Domates Salçası, 2 adet 500’er g Arbella Burgu Makarna, 54 g Bizim Mutfak Mercimek Çorbası, 6’lı Bizim Tavuk Bulyon, 750 g Efsina İyotlu Tuz, 1 Litre Coca Cola Zero ve 1 Litre Fruko olmak üzere toplam 13 farklı ürün yer alıyor.

Haberin Devamı

Süper Ramazan Kolisi’nde 21, Mega Ramazan Kolisi’nde 24 ve Lüks Ramazan Kolisi’nde ise 29 farklı ürün bulunuyor.

Ramazan kolileri için marketlere verilebilecek siparişlere ek olarak www.carrefoursa.com adresinden de satın alınabiliyor. Aynı zamanda Ramazan kolileri için 444 10 00 numaralı hattan sipariş verilebiliyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!