TOBB YOİKK Ar-Ge Çalışma Grubu kuruldu

Güncelleme Tarihi:

TOBB YOİKK Ar-Ge Çalışma Grubu kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2008 12:10

TOBB Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) Ar-Ge Çalışma Grubu kuruldu. Grup, YOİKK kapsamındaki AR-GE Teknik Komitesi’nin ana paydaşlarından olan TOBB bünyesinde, teknik komiteye özel sektörün görüş ve önerilerini sunmak ve teknik komitenin eylem planının hazırlanmasına katkıda bulunmak için çalışacak.

TOBB’dan yapılan açıklamaya göre, teknolojik yatırımların yoğun olduğu bölgelerdeki odalar ile yoğun olarak ar-ge faaliyetinde bulunan sektör meclislerinin temsilcilerinden oluşan çalışma grubu ilk toplantısını, 11 Mart’ta TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete’nin başkanlığında yaptı.

Toplantıda yapılan seçimler sonucunda, İstanbul Sanayi Odası temsilcisi Turgay Durak, Çalışma Grubu Başkanlığına seçildi. Aynı zamanda TOBB bünyesindeki Türkiye Otomotiv Sanayi Meclisi Başkanlığını da yürüten Durak, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanlığı görevinde bulunuyor. Seçimlerde başkan yardımcılıklarına ise Türkiye Savunma Sanayi Meclisi temsilcisi Dr. Anıl Karel, Ege Bölgesi Sanayi Odası Temsilcisi İbrahim Gökçüoğlu ile Türkiye İlaç Sanayi Meclisi temsilcisi Dr. Fethi Şahin seçildiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!