Nef, dev kampanyaya 4 proje ile katıldı

Güncelleme Tarihi:

Nef, dev kampanyaya 4 proje ile katıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 15:31

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Nef, 20 yıl vadeli konut satışı kampanyasına 4 projesi ile katılıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, anılan 4 proje için uygulanacak faiz oranı yüzde 0;45 olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Emlak Konut GYO öncülüğünde başlayan ve sektörü temsilcileri Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) üyelerinin de katıldığı kampanyaya Nef de 4 yeni projesi ile dahil oldu.

Şirket, henüz satışa çıkmayan Nef Ataköy Residence, ön tanıtımı yapılan Nef Bahçelievler ve Nef Sancaktepe ile İş GYO-Nef ortak projesi olan İnistanbul Topkapı projeleriyle kampanyaya katılıyor. 

Konu ile ilgili şirketten yapılan açıklamada "Nef,  240 ay için yüzde 0,79 faiz oranı ile yüzde 5’ten başlayan peşinatlı ödeme seçeneği sunuyor. Kampanya kapsamında ayrıca 60 aya yüzde 0 faizli ve 120 ay yüzde 0,45 faizli kredi kullanma ve teslimden sonra kredi taksitlerini ödemeya başlama fırsatları da sunuluyor. Kampanya 01 Şubat -31 Mart 2017 tarihleri arasında 2 ay süreyle ve sınırlı sayıda konut için geçerli olacak" denildi.

Haberin Devamı

KONUT ALIMINI KOLAYLAŞTIRACAK

Kampanya ile hem konut alımının kolaylaşacağını hem de Türkiye ekonomisinin daha da hareketleneceğini kaydeden Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Emlak Konut GYO, GYODER ve KONUTDER işbirliğiyle başlayacak olan kampanyayla Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza atılıyor. 2016 yılında kırılıan konut satış rekorununa ardından, 2017 yılına da bu kampanya ile başlamak, sektörün büyümesine önemli katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!