Ovilo’ya Avrupa'dan 2 ödül

Güncelleme Tarihi:

Ovilo’ya Avrupadan 2 ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2014 14:19

Ovilo Zeytinyağı, dünyanın önde gelen uluslararası kalite kuruluşlarından International Taste & Quality Institute (iTQi) ve Monde Selection tarafından ödüllendirdi. Şirket daha önce de iki kez ulusal kalite ödülü almıştı.

Haberin Devamı

Ödüller hakkında değerlendirmede bulunan Ovilo Zeytinyağları'nın sahibi Nermin Gökduman, üretime başladıklarının ikinci yılda Avrupa'dan üstün kalite ödüllerine layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını kaydetti. İki yılda toplam 4 madalya kazandıklarını anlatan Gökduman, "Kendi zeytinliğimizden sınırlı sayıda butik üretim yapıyoruz. Tüm üretim süreçlerini bakım ve hasat dahil bire bir yönetiyoruz" dedi.

International Taste & Quality Institute (iTQi) Ödülleri’nde ürünler, 120’den fazla tanınmış Avrupalı aşçı ve içecek uzmanı tarafından test ediliyor. Monde Selection ise 1961 yılında kurulan ve tüketici ürünlerini testlerden geçirerek kalite düzeylerini belirleyen bağımsız ve uluslararası bir kalite enstitüsü. Monde Selection’a katılan ürünler, 70'in üzerinde uzman tarafından değerlendiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!