İşte Adalar’da plaj keyfinin faturası

Güncelleme Tarihi:

İşte Adalar’da plaj keyfinin faturası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2022 07:00

Adalar’daki tesislerde denize girip serinlemenin ve şezlonga uzanarak güneşlenmenin maliyeti 4 kişilik bir aile için 500 liradan başlıyor. Bu yeme içmeyle birlikte bin lirayı buluyor. Özel işletmelerde hafta içi ve cumartesi günleri 160 liradan başlayan tek kişilik fiyatlar, hafta sonu 200 liraya kadar çıkıyor.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Büyükada’da açtığı 500 kişilik plajda ise hafta içi 95, haftasonu 120 liraya ulaşım, şezlong ve şemsiye karşılanıyor. Hafta sonu bir günlük plaj keyfi yapmak isteyen ziyaretçiler, hamburger, kola ve patates yiyip içmek isterse de toplam 72 lira ödüyor.

ATIL İŞLETMEYİ KİRALADI

Tatil yörelerindeki standardı Büyükada’ya taşıyan Beltur, atıl durumdaki bir işletmeyi Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan 20 yıllığına kiralayarak halkın kullanımına açtı. Yaz sonuna kadar 09.00-19.00 saatleri arasında İstanbullulara hizmet verecek plajın ücreti hafta içi kişi başı 95 TL, hafta sonu da 120 TL. Plaj 0-7 yaşındaki çocuklara ücretsiz, 7-12 yaşındaki çocuklar için yüzde 50 indirimli. Bu ücrete ulaşım, şezlong ve şemsiye dahil. Yine plajda bulunan Beltur kafe diğer işletmelerindeki fiyatlarla plaja gelenlere saat 23.30’a kadar hizmet ediyor. Adalar’da yaşayan ve Adakart sahibi olanlar ise aynı hizmetten 20 indirimli faydalanabiliyor. Adalar’da hafta sonu bir günlük plaj keyfi yapmak isteyen ziyaretçiler plaj keyfi yanında, bir hamburger, kola ve patates yiyip içmek isterse toplam 72 lira ödüyor. Böylelikle 4 kişilik bir ailenin günlük plaj keyfi 768 lirayı buluyor.

Haberin Devamı

İşte Adalar’da plaj keyfinin faturası

BELTUR OTEL İŞLETECEK

Sadece plaj ve kafeyle yetinmediklerini söyleyen Beltur Genel Müdürü Cenk Akın, 5 dönümlük mesire alanı ile adaya yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını belirtip, “Bin 200 metrekarede kurulu Beltur Kafe’yi de hizmete açarak, ziyaretçileri İstanbul’un keyifli manzarası ile buluşturuyoruz. 2023’te ise 56 odalı Beltur Büyükada Oteli hizmete girecek. Otelimizin içerisinde Beltur Restoran her sezon değişen eşsiz lezzetleri ile yer alacak. Otelimiz Beltur Plaj’ın dışında kendine ait plajı, iskelesi dışında havuzu ile de İstanbullulara hizmet verirken şehirden uzaklaşmadan tatil yapmaya imkan sunacak” dedi.

BAKMADAN GEÇME!