iRobot yeni bayilikler verecek

Güncelleme Tarihi:

iRobot yeni bayilikler verecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2010 11:58

Dünyada ve Türkiye’de tüm hanımların ev işlerine yardımcı olmak için üretilen ve Türkiye pazarına Korur Robot Teknolojileri tarafından sunulan iRobot Türkiye pazarında yeni bayililkler verecek.

Dünya ev robotları sektörünün yüzde 75'ine sahip iRobot'un geliştirdiği ev temizlik robotları çalışan kadınların, ev hanımları ve çocuklar için temiz bir alan yaratmak isteyen annelerin hayatını kolaylaştıran iRobot Türkiye Temsilcisi ve Korur Robot Teknolojileri şirketinin Yönetim Kurulu Başanı Ali Tan Şerbetçi, “Temizlik robotları günümüzde ve gelecekte insanların en önemli yardımcısı olacak” dedi.

İnsanların hayatını kolaylaştıran çözümler

iRobot Türkiye Distrübütörü Ali Tan Şerbetçi, insanların genelde yapmak veya zaman ayırmak istemedikleri temizlik işleri için pratik robotlar üretme çabası içinde olduklarını belirtti. Şerbetçi, “Türkiye'de üç binden fazla, dünyada beş milyon adetten fazla robot satınca, bu teknolojinin ne kadar kabul gördüğünün farkına varıyorsunuz. Bu da bize insanların hayatını kolaylaştırmak ve daha güzel bir yaşam için yepyeni çözümler icat etmeye itiyor” dedi.

‘Başvuruları değerledirmeye almaya başladık’

Türkiye'de girişimcilere bayilik fırsatlarıda sunmak istediklerini ifade eden Şerbetçi, "2010 Ocak ayı itibarı ile Türk tüketicisi ile buluşan iRobot?a her geçen gün ilgi daha da artıyor. Satışlarımız şimdiden 3 bini geçti. Gerekli alt yapıları tamamladık. Bayilik başvuruları arasından en uygun yapılar ile yolumuza devam edeceğiz. iRobot Türkiye'de bayileri ile daha da büyüyecek. Bayililk sistemini tamamladıktan sonra hedefimiz iRobot'un Türkiye'de üretilmesi için gerekli tesis yatırımlarını yapmak olacak”dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!