İngilizlerin evini Türk kombisi ısıttı

Güncelleme Tarihi:

İngilizlerin evini Türk kombisi ısıttı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 08:30

Fatinoğlu Holding bünyesinde ısı, banyo ve alt yapıda alanlarında faaliyet gösteren Sanica; Çin, Macaristan, Kanada ve İran’dan sonra yurtdışındaki 5’inci şirketini İngiltere’de kurdu.

Haberin Devamı

Böylece İngilizlerin evlerini artık Türk yapımı kombi ve radyatörler ısıtıyor. Londra’ya 1 saat mesafedeki Sudbury şehrinde kurulan Sanica Building Materia Ltd. Türkiye’de üretilen kombi ile radyatörleri İngiltere ve İrlanda’da geniş bir dağıtım ağıyla pazarlamaya başladı. Ada pazarına hızlı bir giriş yapan Sanica, İngiltere ve İrlanda genelinde kısa sürede 500 bayiye ulaştı. Tüm lojistik ağını da kendi araçları ile sağlayan ve geniş bir kadro ile pazarlama operasyonunu yürüten Sanica, İngiltere ve İrlanda’nın dört bir yanındaki bayilerine ürünleri ulaştırıyor. Fatinoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Fatinoğlu, Sanica markası ve ürün kalitesi ile İngilizlerin beğenisine sunulan özel tasarım radyatörlere talep patlaması yaşandığını söyledi. Fatinoğlu, “Paslanmaz çelik ve alüminyum malzemeden üretilen mimari özellikli radyatörler önümüzdeki yıldan itibaren kapasite arttırımıyla Türkiye pazarı için de üretilecek” dedi.

Haberin Devamı

GLOBAL DÜŞÜNMELİYİZ

Ali Fatinoğlu, “Tüm ürün gruplarımız ile 78 ülkeye ihracat yapıyoruz. Halen banyo grubunda dünyada 5’inci, panel radyatörde ilk üçte plastik boruda ise ilk 10 içindeyiz. Biz Bolivya’da da varız, Şili’de de varız, Avusturalya’da da varız. Mesela Nijerya’da pazar lideriyiz. Sibirya’daki petrol arama sahalarında Sanica ürünleri kullanılıyor. Türk firmaları global düşünmek zorunda. Dünya oyuncusu olmanız dünya piyasalarında kendinizi kabul ettirmenizi gerektirir. Fatinoğlu Holding olarak bu bilinçle Türkiye’nin ihracat lokomotiflerinden biri olmaya devam edeceğiz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!