Bilgi'de sinema günleri sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Bilgide sinema günleri sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2004 15:22

Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenen film gösterimleri sürüyor. Bilgi'de Sinema'da ay boyunca "Bir Kıbrıs Hikayesi", "Latin Dünyasından", "Filistin?", "Deneysel İspanyol Sineması" ve "Mülteci Filmleri" başlıkları altında toplam 34 film seyirciyle buluşacak. Küba'dan Juan Carlos Tabio'nun Otobüs Durağı, geçen sezonun çok ilgi gören filmi Tanrıkent,João César Monteiro'nun Bir Tanrı Komedisi gösterilecek filmlerden bazıları.

Haberin Devamı

Elias Demetriou’nun yönettiği ‘Pyla; Birlikte ve Ayrı Yaşamak’ belgeseli Bir Kıbrıs Hikayesi başlığıyla gösterilecek. Belgesel, bir sınır kasabası olan Pyla’nın hikayesini anlatıyor.

‘Latin Dünyasından’ bölümünde, Portekizli ustalar Manoel de Oliveira ve César Monteiro’nun filmlerinin yanı sıra, yönetmenliğini Kátia Lund’un üstlendiği bol ödüllü ‘Tanrı Kent’, Kübalı yönetmen Juan Carlos Tabio’nun ‘Otobüs Durağı’ ve İspanyol Sinemasının genç yeteneklerinden Antonio Hernandez’in ‘Sınırsız Kentte’ filmleri izlenebilir.

‘Filistin?’ başlığı altında ise, yarım asırdır çözülemeyen Filistin sorununa bakmayı deneyen yönetmenlerin gerçekleştirdiği belgesel filmler gösterilecek. ‘Sınırlar’, ‘Savaşla Baş Başa’, ‘Yaşam Mücadelesi’ ve ‘Lübnan Rüyası’ filmleri ay boyunca seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

‘Mülteci Filmleri’ seçkisinde de, 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla mülteci sorunlarını irdeleyen belgesel filmler yer alacak.

Haziran programı ‘Deneysel İspanyol Sineması’na ait filmlerle tamamlayacak. Çoğunlukla üniversite öğrencisi olan genç İspanyol yönetmenlerin deneysel çalışmalarına yer verilen bölümde, Carlos Atanesin ‘Perdurabo’, Ivan Dominguez’in ‘Sonsuza Dek Seni Beklemek’ ve Enrique Peregrina’nın ‘Flaneurs’ filmleri seyredilebilir.

İKİ KITADAN LATİNLER
OTOBÜS DURAĞI  (LISTA DE ESPERA)
Yön: Juan Carlos Taibo
Oyn: Vladimir Cruz, Thaimi Alvarino, Jorge Perugorra, Saturnino Garcia
Konu: Küba’da belirsiz bir yer. Bir grup insan otobüs beklemektedir, fakat otobüs gelmemektedir, geleceğine dair de bir umut yoktur. Herkes sıkıladursun, genç Emilio zamanını güzel Jacqueline’i etkilemek için kullanır ve sonunda amacına ulaşır. Bu esnada sabrı tükenen diğer yolcular bulundukları durağı güzelleştirmeye ve hayatlarını değiştirmeye karar vermişlerdir. Küba yaşamı üzerine esprili, izlenmesi keyifli bir alegori.

TANRI KENT  (CIDADE DE DEUS)
Yön: Katia Lund, Fernando Meirelles
Oyn: Alexandre, Rodrigues, Leandro, Firmino, Phelippe
Konu: Brezilya’da yarısı 21 yaşın altında,120 milyon insan yaşıyor. Bunların 28 milyonu yoksulluk sınırının altında yaşamlarını sürdürüyor. Filme konu olan ‘Tanrı Kent’ işte bu insanları merkezden uzaklaştırmak için Brezilya hükümeti tarafından kurulan bir yerleşim birimidir. Zamanla ‘Tanrı Kent’ akıl almaz şiddet olaylarına sahne olan, yılda yüzlerce gencin katil olduğu ve öldürüldüğü bir yere dönüşmüştür. Filmimizin kahramanları işte bu ortamda hayatta kalmaya ve umutlarını canlı tutmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

EVE DÖNÜYORUM ( VOU PARA CASA)
Yön: Manoel de Oliveira
Oyn: Michel Piccoli, John Malkovich, Catherine Deneuve, Isabel Ruth
Konu: Gilbert Valence yetenekli, mesleğinde başarılı bir tiyatro oyuncusudur. Şu aralar da, Eugène Ionesco’nun ‘Berenger’ini oynamaktadır. Fakat bir akşam oyundan sonra, eski bir dostundan bütün hayatını altüst edecek kötü bir haber alır; karısı, kızı ve damadı bir trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Başrollerinde John Malkovich, Michel Piccoli ve Catherine Deneuve gibi usta oyuncuların oynadığı film Portekiz sinemasının belki de en önemli ve tanınmış yönetmeni olan Manoel de Oliveira imzasını taşıyor.

BİR TANRI KOMEDİSİ (A COMEDIA DE DEUS)
Yön: João César Monteiro
Oyn: João César Monteiro, Manuela de Freitas, Cláudia Teixeira, Raquel Ascensão
Konu: João de Deus’un günleri çalıştığı dondurmacı ile yaşadığı küçük apartman dairesi arasında geçmektedir. İşten artakalan zamanını ise João kadın pübik kılları koleksiyonunu düzenlemekle geçirir. İçinde Kraliçe Victoria'dan da örnek bulunan bu koleksiyonu "Akıl Kitabı" adını verdiği değerli bir albüm içinde saklamaktadır. Bir gece, mahallenin şişman kasabının kızı Joanhinha'yı evine davet eder ve ona şampanya ve süt içirir. Bozulan midesi düzelsin diye de, geleneksel tedavisine başvurur. Kızının saldırıya uğradığını sanan baba, João'ya haddini bildirmek için kolları sıvar. Geçen yıl hayata gözlerini yuman Portekiz’li emektar yönetmen João César Monteiro’dan insan takıntılarıyla ustaca alay eden, sıradışı bir komedi.

Haberin Devamı

VÂRİS (O DELFIM)
Yön: Fernando Lopes
Oyn: Rogério Samora, Alexandra Lencastre, Rui Morrison, Isabel Ruth
Konu: Bir zamanların toprak ağası Tomás Bravo’nun hayatı tadını yitirmiştir. Büyük bir göle, binlerce dönüm araziye ve lüks arabalara sahiptir ancak günlerini kısır karısı Maria das Mercês ve uşağı Domingos ile geçirmektedir. Olayları her yıl göle ördek avına gelen bir avcıdan dinlemekteyiz. Bir gün avcı Maria das Mercês’in cesedinin gölde bulunduğunu ve uşak Domingos’un da yatağında ölü bulunduğunu öğrenir. O günden sonra gölün üzerine koyu bir sis çöker ve garip, ürkütücü sesler duyulmaya başlar.

PENCERE (THE WINDOW)
Yön: Edgar Pêra
Oyn: Lúcia Sigalho, Manuel João Vieira, Nuno Melo, Miguel Borges
Konu: Bu deneysel komedi filmi izleyiciyi bir takım garip ve anlaşılmaz olaylar silsilesi içine sokup bütün bu olanların sorumlusu kim sorusuna yanıt arıyor. Film aslında filmin kahramanını bulma oyunu. Bu oyuna katılan izleyici de kaybedip kaybetmediğine kendisi karar vermek durumunda kalıyor.

Haberin Devamı

ÜÇ KARDEŞ (TWO BROTHERS, MY SISTER)
Yön: Teresa Villaverde
Oyn: Maria de Medeiros, Marcello Urgeghe, Yevgeni Sidikhin, Laura del Sol
Konu: Lizbon, doksanlı yıllar. Maria, yirmi yaşında olmasına rağmen yaşıtları gibi rahat davranamamakta ve isteklerini dile getirememektedir. Kardeşleriyle birlikte yaşamakta ve hiçbir şekilde onlardan ayrılmayı istememektedir. Ancak dünya Maria’nın hesapladığından daha karışık ve acımasızdır. Maria da çoğu yaşıtı gibi savrulacak ve ayakta durmaya ve kardeşlerine bakmaya çalışırken kendisine yabancılaşacaktır. Portekiz sinemasının önemli isimlerinden Teresa Villaverde’den sade fakat etkileyici bir büyük şehir dramı.

Haberin Devamı

KIBRIS?
PYLA-BİRLİKTE AYRI YAŞAMAK
Yön: Elias Demetriou
‘Pyla’ 1974 yılında Kıbrıs’ın  tarafsız bölgesinde kalmış Türk ve Rumların yaşadığı bir kasabadır. O tarihten sonra sakinlerinin çok da alakalı olmadığı bir siyasetin sonucunda kasaba bir ‘ölü bölge’ye dönüşmüş ve arada kalmanın tüm acılarını yaşamıştır. Film, kasabada yaşananları sade bir dille aktarırken birlikte yaşamanın ipuçlarını da arıyor...

SIRADIŞI FİLMLER
KÜÇÜK SENEGAL (LITTLE SENEGAL)
Yön: Rachid Bouchareb
Oyn: Sotigui Kouyate, Sharon Hope, Roschdy Zem, Karim Traore
Konu: Alloune,  köle ticaretiyle ilgili belgelerin sergilendiği bir müzede çalışan, Senegalli yaşlı bir adamdır. Müzeye akrabalarının akıbetini merak eden birçok insan gelmektedir fakat bu konuyu aydınlatmanın tek yolu Amerika’ya gitmektir. Alloune de bir gün merakına yenik düşer ve akrabalarının izini sürmeye karar verir. Yolculuğunun sonunda yaşlı adamı hiç bilmediği, vahşi bir ülkeye varır. Karşılaştığı manzara iç açıcı değildir; kendisini ırkçılığın kol gezdiği, zencilerin aşağılandığı bir ortamda bulur. Fakat Alloune yılmayacak ve akrabalarının izini sürmeye devam edecektir.

BABAMI NASIL ÖLDÜRDÜM (COMMENT J'Aİ TUÉ MON PERE)
Yön: Anne Fontaine
Oyn: Michel Bouquet, Charles Berling, Natasha Regnier, Amira Casar
Konu: Jean-Luc işinde başarılı bir fizyoterapisttir ve uzmanlaştığı alan yaşlı insanların tedavisidir. Jean-Luc hastalarını ölüm korkusunu yenmelerini öğretirken bir yandan da kendi geçmişi ve babasının yıllar sonra eve dönüşüyle yüzleşmektedir. Bu yüzleşme güzel karısıyla olan ilişkisine de yansıyacaktır. ‘Babamı Nasıl Öldürdüm?’ psikanalizi film çözümleme yöntemi olarak benimseyenlere çok şey vaad ediyor, zira filmden Oeidipus kompleksinin filme uyarlanışı olarak bahsedebiliriz.

DENEYSEL İSPANYOL SİNEMASI / MED-WEST HEROES
I. PROGRAM

N.I.F.R
Yön: José HERRERO
Konu: Thomas Ott’un ‘İş’ hikâyesine dayalı olan film, günümüz dünyasının hızını ve anksiyetesini ilginç bir ‘kısa film-noir’ tarzıyla örerek seyirciye sunmakta.

POP
Yön: Juan Lopez Llonet
Konu: Sualtı görüntülerinin atonel seslerle eşleştirilmesinden oluşan deneysel bir çalışma.

ESSER UN BON PEIX
Yön: Juan Lopez Llonet
Konu: İnsanlar balık gibi yaşasaydı ve birileri onları avlasaydı dünya bu filmdeki gibi olurdu.

PERDURABO
Yön: Carlos ATANES
Konu: 1930’lu yılların başında bir adam ünlü İngiliz büyücü Aleister Crowley’yi bulmak üzere Sicilya’ya gider ancak vardığında Crowley’nin kaybolduğunu öğrenir. Müritlerinin bir kısmına ulaşmayı başarsa da Crowley’nin kurduğu Gerçek Arzu ülkesine umutsuzluk çökmüştür. Genç İspanyol yönetmen Carlos Atanes’ten ilginç bir gerçeküstü dram denemesi.

II. PROGRAM
SONSUZA DEK SENİ BEKLEMEK (ESPERÁNDOTE SIEMPRE)
Yön: Iván DOMINGUEZ
Konu: ‘Sonsuza Dek Seni Beklemek’ üç bağlantılı öyküden oluşmaktadır. İlkinde şansın hayatlarımızda ne denli büyük bir yer tuttuğunu görürüz. İkincisi insan tutkularının telefon kablolarından akışını, üçüncüsünde de sağır-dilsiz bir çiftin narin mutluluklarını dillendirir. Deneysel tarzda çekilmiş, şiirsel atmosferiyle dikkat çeken bir çalışma.

BABA ( EL PADRE)
Yön: Ferrán MOLTÓ
Konu: II. Dünya Savaşı’nın başlamasında önemli rol oynamış ve Nazi döneminde servet yapmış olan kimi büyük şirketler günümüzün de önemli oyuncularıdır. Ferrán Moltó’ya göre bunlara karşı tek şansımız direnmek ve yaratmak. Politik göndermelerini usta bir deneysel tarzla birleştiren, başarılı bir çalışma.

ARTIK HİÇBİR ORGAZMI KAÇIRMIYORUM (I'M NOT MISSING ANY MORE ORGASM)
Yön: Laura RUIZ MILAN
Konu: Bu belgeselin tek bir konusu var; seks. Konuyu irdeleyenler ise birinci elden tecrübelerini paylaşan, içlerinde yönetmenin de bulunduğu, bir grup kadın. Deneyimlerini, sorunlarını ve isteklerini samimi bir sohbet ortamında dillendiren katılımcılar film boyunca eğlenmeyi ve izleyicilere tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmiyor.

YİTİK İNSANLAR KAYIP ANAVATANLAR
GÖREN GÖZ İÇİN KADIKÖY
Yön: Uğur Aydedim
Konu: Film, İstanbul’un Kadıköy semtinin M.Ö. 5000’li yıllardan günümüze sosyal ve ekonomik gelişimini konu alıyor.

İNSANINI YİTİRMİŞ KENT: KAYAKÖYÜ-LEVİSSİ
Yön: Sezgin Türk
Konu: 1923 Lozan antlaşması gereği, Rumların göç etmek zorunda kalmasıyla sakinlerini kaybetmiş bir kent: Kayaköyü-Levissi. Belgesel, bu yörede yan yana yaşamış olan Türklerin ve Rumların canlı tanıklığıyla, kentin geçmişine ışık tutmaya çalışıyor.

DRAMA’DAN GEÇERKEN (PASSING DRAMA)
Yön: Angela Melitopoulos
Konu: Drama, Kuzey Yunanistan’da küçük bir şehrin ismi. Bu şehirde, 1923 mübadelesinde Küçük Asya’dan Yunanistan’a gelen ve hayatta kalmayı başaran mülteciler ikâmet etmektedir. ‘Drama’dan Geçerken’ geçmişleri sanayileşme sonucunda yok olmuş olan bir azınlığın hikâyesini anlatıyor.

EPIRUS
Yön: Stratos Stasinos
Konu: Siyah- beyaz anılardan ve renkli bir bugünden oluşan hikâye, Batı Yunanistan’da  Epirus’ta geçiyor. Göçün yaşanmadığı bir ülke yok. Göç taşınması zor bir yük. Fakat eve duyulan özlem bundan çok daha büyük.

BEN ANNEMİN KIZIYIM
Yön: Seyhan Derin
Konu: Belgesel, Zonguldak köylerinden Almanya’ya göç eden bir ailenin kadınlarını anlatıyor.

AİLE SIRRI   (THE FAMILY SECRET)
Yön: Pola Rapaport
Konu: ‘Aile Sırrı’, Komünist Romanya’da büyüyen ve varlığı kız kardeşlerinden gizlenen bir kardeşin bulunması hikâyesini konu alıyor. Belgesel, 20. yüzyıla has bir deneyimi tanımlıyor. Bu, son yüzyılda Batı dünyasını sarsan politik değişimlerin de bir minyatürü.

AFGAN ÇOCUKLARI (AFGHAN CHILDREN)
Yön: Mehrdad Farid
Konu: İran’da 1 milyonu çocuk olan toplam 3 milyon Afgan mülteci yaşamakta ve pek azının yasal kalma izni var. Çocuklar İran’da doğmalarına rağmen öğrenim hakkına sahip değil. Ülkenin dört bir yanından gönüllüler bu çocukların en azından temel öğrenimlerini garantilemek için gizlice okullar kurdu. Filmde, yirmili yaşlardaki kadın öğrencilerin mülteciler için sınıflar oluşturma çabalarının yanı sıra, dünyanın her yerinde olduğu gibi yaşam, umut ve ilham dolu çocuklarla karşılaşıyoruz.

ÇOCUKLARIM İÇİN ( FOR MY CHILDREN)
Yön: Michael Aviad
Konu: Yönetmen Michael Aviad, savaş yorgunu İsrail’de çocuk yetiştirmenin zorluklarını ve yaşam kaygılarını dillendirmek için kamerasını kendine yöneltiyor. Film ilerledikçe ailenin İsrail’e gelişine ve yönetmenin kişisel tarihine de şahit oluyoruz. Geçmişe yapılan bu kişisel yolculukta yönetmen, çocuklarının İsrail’deki belirsiz gelecekleri için bir umut ışığı aramaya çalışıyor.

TARİFA TRAFİĞİ  (TARIFA TRAFFIC)
Yön: Joakim Demmer
Konu: Her yıl binlerce Afrikalı göçmen Fas’la İspanya arasındaki suları lastik botlarla geçmeye çalışıyor. Kimisi amacına ulaşırken birçoğu da son yolculuğuna çıkmış oluyor. Bir sörf cenneti olan Tarifa’da karaya vuran cesetleri bulup toplamak neredeyse gündelik olağan bir iş haline gelmiştir. Film boğulanların öykülerini anlatırken mülteci akınlarının ortasında yaşayan yerel sakinlerin duygularına da yer veriyor.

BİRİNCİ KAPI (PUERTA 1)
Yön: Ezequiel Sarser
Konu: 1 Ocak 2001 gecesinde, tüm dünyadan gelen göçmenler İspanya Göçmen Ofisi’nin ‘Birinci Kapısı’nda beklemektedir. İspanya’da ‘meşru’ olabilmek için gereken evraklarını almak uzun bir bekleyiş ve sabır sınavı sonucunda mümkün olmaktadır.

ÇIKMAZ
Yön: Pınar Okan, Tuğba Karakaya
Konu:Film İstanbul Samatya’da bulunan ve bir çıkmaz sokak olan “İçkalpakçılar Çıkmazı”nın insanlarla şekillenen tarihini konu alıyor . Önceden sadece gayri Müslimlerin yaşadığı İçkalpakçı Çıkmazı’ndaki Rum ve Ermeni nüfus, 1955’te meydana gelen 6-7 Eylül olaylarından sonra yurt dışına göçmeye mecbur bırakılmıştır. Film, bu büyük çatışmadan doğan yabancılaşmayı, yalnızlaşmayı ve yozlaşmayı anlatmakta.

EVDEN UZAKTA
Yön: Güliz Sağlam
Konu: Film, Mardin’den İstanbul’a göç etmiş ve çoğunlukla Tarlabaşı’nda yaşayan, hayatlarını midye dolma satarak kazanmaya çalışan insanların yaşadığı zorlukları ve gelecek umutlarını anlatıyor.

YURTSUZLAR
Yön: Yakup Uygun
Konu: Van, Türkiye’nin gayri resmi mülteci giriş merkezi. Belgesel, mülâkatlar aracılığıyla mültecilerin, gerek Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nden, gerekse devletin yaklaşımından kaynaklanan sorunlarına tanıklık etmeyi deniyor.

KIBRIS’TA BİR YOLCULUK / A VOYAGE IN CYPRUS
Yön: Melis Şenerdem, Gerasimos Rigas
Konu: “Kıbrıs’ta Bir Yolculuk” birbirinden uzun yıllardır ayrı yaşamakta olan Kıbrıslı Türklerle Rumların hikâyesini anlatıyor. Film iki toplumun farklı kesimlerinden insanların tanıklığıyla geçmişte yaşananları ve bugünü değerlendiriyor.

BİLGİ’DE SİNEMA HAZİRAN 2004 PROGRAM AKIŞI

1 Haziran Salı
Tanrı Kent 14.30
Pyla 19.30
Otobüs Durağı 21.00

2 Haziran Çarşamba
Otobüs Durağı 14.30
Pyla 16.30
Tanrı Kent 19.30

3 Haziran Perşembe
Pyla 14.30
Tanrı Kent 16.30
Otobüs Durağı 19.30
Pyla 21.30      

4 Haziran Cuma
Tanrı Kent 14.30
Bir Tanrı Komedisi 17.00
Otobüs Durağı 21.30

5 Haziran Cumartesi
Eve Dönüyorum 14.30
Otobüs Durağı 16.30
Tanrı Kent 19.30

6 Haziran Pazar
Tanrı Kent 14.30
Pencere 17.30
Otobüs Durağı 19.30
Üç Kardeş 21.30

7 Haziran Pazartesi
Otobüs Durağı 14.30
Vâris 16.30
Tanrı Kent 19.00

8 Haziran Salı
Bir Tanrı Komedisi 14.30
Eve Dönüyorum 17.30
Tanrı Kent 19.30

9 Haziran Çarşamba
Üç Kardeş 14.30
Pencere 16.30
Vâris 19.30
Otobüs Durağı 21.30

10 Haziran Perşembe
Eve Dönüyorum 14.30
Üç Kardeş 16.30
Pencere 19.00
Varis 21.00

11 Haziran Cuma
Deneysel İspanyol Sineması I 14.30
Otobüs Durağı 16.30
Deneysel İspanyol Sineması II 19.00
Otobüs Durağı 21.00

12 Haziran Cumartesi
Deneysel İspanyol Sineması II 14.30
Deneysel İspanyol Sineması I 16.30
Deneysel İspanyol Sineması II 19.00
Deneysel İspanyol Sineması I 21.00

13 Haziran Pazar
Deneysel İspanyol Sineması I 14.30
Deneysel İspanyol Sineması II 16.30
Deneysel İspanyol Sineması I 19.00
Deneysel İspanyol Sineması II 21.00

14 Haziran Pazartesi
Tanrı Kent 14.30
Deneysel İspanyol Sineması I 17.00
Deneysel İspanyol Sineması II 19.00
Otobüs Durağı 21.00

15 Haziran Salı
Deneysel İspanyol Sineması II 14.30
Otobüs Durağı 16.30
Tanrı Kent 19.00

16 Haziran Çarşamba
Otobüs Durağı 14.30
Tanrı Kent 16.30
Deneysel İspanyol Sineması I 19.30
Deneysel İspanyol Sineması II 21.30

17 Haziran Perşembe
Drama’dan Geçerken+Çıkmaz 14.30
Epirus+Yurtsuzlar 16.30
Ben Annemin Kızıyım 19.00
Aile Sırrı 21.00

18 Haziran Cuma
Afgan Çocukları+Çocuklarım İçin 14.30
Tarifa Trafiği+Evden Uzakta 16.30
Birinci Kapı+Kıbrıs’ta Yolculuk 19.00
Gören Göz İçin Kadıköy+Kayaköy 21.00
19 Haziran Cumartesi
Aile Sırrı 14.30
Ben Annemin Kızıyım 16.30
Epirus+Yurtsuzlar 19.00
Drama’dan Geçerken+Çıkmaz 21.00

20 Haziran Pazar
Gören Göz İçin Kadıköy+Kayaköy 14.30
Birinci Kapı+Kıbrıs’ta Yolculuk 16.30
Tarifa Trafiği+Evden Uzakta 19.00
Afgan Çocukları+Çocuklarım İçin 21.00

21 Haziran Pazartesi
Aile Sırrı 14.30
Ben Annemin Kızıyım 16.30
Epirus+Yurtsuzlar 19.00
Drama’dan Geçerken+Çıkmaz 21.00

22 Haziran Salı
Küçük Senegal  14.30
Afgan Çocukları+Çocuklarım İçin 16.30
Küçük Senegal  19.00
Birinci Kapı+Kıbrıs’ta Yolculuk 21.00

23 Haziran Çarşamba
Tarifa Trafiği+Evden Uzakta 14.30
Küçük Senegal  16.30
Gören Göz İçin Kadıköy+Kayaköy 19.00
Küçük Senegal  21.00

24 Haziran Perşembe
Aile Sırrı 14.30
Epirus+Yurtsuzlar 16.30
Afgan Çocukları+Çocuklarım İçin 19.00
Tarifa Trafiği+Evden Uzakta 21.00

25 Haziran Cuma
Tanrı Kent 14.30
Otobüs Durağı 17.00
Tanrı Kent 19.30

26 Haziran Cumartesi
Otobüs Durağı 14.30
Tanrı Kent 16.30
Otobüs Durağı 19.30

27 Haziran Pazar
Tanrı Kent 14.30
Otobüs Durağı 17.00
Tanrı Kent 19.30

28 Haziran Pazartesi
Otobüs Durağı 14.30
Tanrı Kent 16.30
Otobüs Durağı 19.30

29 Haziran Salı
Tanrı Kent 14.30
Otobüs Durağı 17.00
Tanrı Kent 19.30

30 Haziran Çarşamba
Otobüs Durağı 14.30
Tanrı Kent 16.30
Otobüs Durağı 19.30

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!