İftar sonrası dondurmalı parfe

Güncelleme Tarihi:

İftar sonrası dondurmalı parfe
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 14:14

İftar sonrasında ara öğün olarak tüketebileceğiniz. dondurmalı parfe’nin hem hazırlanışı kolay hem de besin oranı yüksek. Bu pratik tarif sizi bekliyor

Haberin Devamı

Malzemeler

Müsli
Şekersiz puding
Süzme yoğurt
Şekersiz vanilyalı puding
Dondurma
Taze nane
Goji berry ( kurt üzümü )

Yapılışı

Hindistan cevizi sütüyle hazırladığınız pudinge piştikten sonra 4 yemek kaşığı süzme yoğurt ekleyip iyice karıştırın.

İftar sonrası dondurmalı parfe


Servis yapacağınız kapların içine 1 yemek kaşığı müsli koyup pundingi müslinin üzerine dökün.

İftar sonrası dondurmalı parfe


Soğuyana kadar buzdolabında bekletin. Sunum yaparken üzerine 1 top dondurma ilave edip kurt üzümleri ve taze naneyle süsleyin.

Besin Değerleri

Toplam 6 servis
1 servis için

Enerji : 134,4 kcal
Karbonhidrat : 20, 4 gram
Protein : 4, 6 gram
Yağ : 3, 5 gram

Öğün Önerisi

Haberin Devamı

İftarda karbonhidrat alımınıza dikkat ettiğiniz taktirde rahatlıkla tüketebileceğiniz bir tatlıdır. İçindeki müsli tok kalmanızı sağlayacaktır.

İftar sonrası dondurmalı parfe

BAKMADAN GEÇME!