HABER

Kastamonu'da mayıs ayında kar! Yollar kapandı, araçlar karda mahsur kaldı

Kastamonu’da mayıs ayında yağan kar ile bazı ilçelerin yüksek kesimleri beyaza büründü. Tosya yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanırken, çok sayıda araç mahsur kaldı.

Kastamonu’da Mayıs ayında yağan kar ile bazı ilçelerin yüksek kesimleri beyaza büründü.

Kastamonu’da akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Mayıs ayında yağan karı vatandaşlar o anları cep telefonları ile görüntüledi. Akşam saatlerinde bastıran kar yağışı Ilgaz Dağı'nın yanı sıra Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerini il merkezine bağlayan Yaralıgöz ve Oyrak geçitlerinde de etkili oldu.

Ayrıca Daday, Küre, İnebolu, İhsangazi ve Ağlı ilçelerinin yüksek kesimleri de kar yağışı ile beyaza büründü. Kar yağışı ile birlikte kentin yüksek kesimlerinde sis etkili oluyor.

YOLLAR KAPANDI

Tosya yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanırken, çok sayıda araç mahsur kaldı. Karayolları ekipleri yol açma çalışması başlattı.

Kastamonu'da 1590 rakımlı Ilgaz Dağı geçidinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeni ile kapanan yolda yolcu otobüsü ve birçok otomobil mahsur kaldı. Kar yağışının etkisiyle kapanan yolun ulaşıma açılması için ekipler çalışma başlattı. Bölgede birçok köy yolu da ulaşıma kapandı. Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler