Bilgili'nin öğrenci yurtlarına yabancı ortak

Güncelleme Tarihi:

Bilgilinin öğrenci yurtlarına yabancı ortak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2013 00:53

Abraaj Group, Serdar Bilgili'ye ait BLG Capital’in Ortaköy ve Büyükçekmece’de bulunan yeni nesil öğrenci yurtları projesi Republika Academic Aparts’a ortak oldu.

Haberin Devamı

Republika Academic Aparts'ın toplam 1274 yatak kapasitesi bulunuyor. Öğrencilerin yanında genç profesyoneller için de tasarlanan Republika, yeni bir yaşam konsepti olarak ifade ediliyor. Şirketin üçüncü yatırımı da Florya'da devam ediyor.

BLG Capital Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Serdar Bilgili, özel sermaye konusunda en prestijli küresel yatırımcılardan birisi olan The Abraaj Group ile olan ortaklıktan büyük bir heyecan duyduklarını kaydetti. Bilgili, "Öğrenci konaklama sektöründe ek yatırımlar ile portföyümüzü daha da genişletmek istiyoruz. Bu stratejik ortaklığın Türkiye'nin hızlı büyüyen öğrenci konaklama sektöründe faaliyet gösteren Republika markasını daha da güçlendirmek açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Bilgili'nin yeni ortağı Abraaj Group, özel sermaye ve gayrimenkul yatırımlarını kapsayan 25 sektörel ve ülke fonlarında halihazırda 7.5 milyar dolarlık bir fonu yönetiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!