Mehmet Üstündağ

Torunu için mevlit düzenliyor

10 Haziran 2024
Ünlü iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, ilk torunu Yasemin için yarın Anadoluhisarı’ndaki yalısında ‘40 Mevlidi’ düzenliyor. 29 Nisan’da dünyaya gelen torunu Yasemin’in adına yapılan bu özel dua töreni, ailenin yakın çevresi ve dostlarını bir araya getirecek.

Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan çiftinin büyük kızları Pırıl Çetindoğan Kokuludağ, Gökhan Kokuludağ ile yine Çetindoğan ailesine ait bu yalıda 2021 yılında evlenmişti. Zarif Mustafa Paşa Yalısı’ndaki görkemli düğün, günlerce konuşulmuştu.


Çift, 29 Nisan’da ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Bu anlamlı günü dualarla ve özel bir törenle kutlayacak olan aile, yeni doğan bebekleri için yarın düzenleyecekleri bu mevlitle sevdiklerini de bir araya getirecek.

Festival tadında açılış

Bodrum Yarımadası’nda yer alan, yalnızca yetişkinlere özel her şey dahil otel Hyde Bodrum üç günlük açılış partisiyle cemiyet, sanat ve magazin dünyasının ünlü isimlerini ağırladı.

Yazının Devamını Oku

Çeşme’de Bir Başka Aşk

7 Haziran 2024
Sevilen oyuncular Barış Arduç ve Hande Erçel, birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. O3 Medya’nın yapımını üstlendiği “Bir Başka Aşk” isimli filmin çekimleri yaz boyunca Çeşme’de yapılacak.

Filmin okuma provalarına başlayan Hande Erçel, temmuzda start alacak olan çekimler için hazırlıklarını tamamlıyor.

Öğrendiğime göre Erçel’i bu süreçte sevgilisi Hakan Sabancı da yalnız bırakmayacakmış. Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan sevgililer, sık sık seyahat ederek birlikte vakit geçirmeyi seviyor. Davetlere ve sosyal okazyonlara da birlikte katılan ikili, belli ki çekim süresince ayrı kalmak istemiyor.

Hakan Sabancı da her fırsatta Çeşme’ye geleceğini söyleyerek sevgilisini rahatlatmış. Hep Bodrum’da görmeye alışkın olduğumuz Hakan Sabancı’yı bu yaz belli ki bol bol Çeşme’de göreceğiz...

Global merkezini İtalya’da açtı

Yarım asırlık köklü geçmişiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya moda endüstrisinde bayrak taşıyıcısı kuruluşlarından Orka Holding, modanın kalbi İtalya’da global gücünü taçlandıran iki stratejik yatırıma imza attı.

Grup, ülkenin endüstri merkezlerinden Bologna’da Avrupa Genel Merkezi ve global showroom’u Orka Global’i görkemli bir davetle açtı.

Yazının Devamını Oku

Kaprisleri  bıktırdı! 

5 Haziran 2024
Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, yüzü olduğu otomobil markasıyla yollarını ayırdı. Sosyal medyada aktif olarak tanıttığı markayla olan iş birliği, oyuncunun istekleri ve kaprisleri nedeniyle sona erdi.

Son reklam çekimi sırasında yaşananlar, iplerin kopmasına neden oldu. Styling ve mood konusunda yapılan hazırlıkları beğenmeyen Nesrin Cavadzade, hiçbir kıyafeti uygun bulmadı ve memnuniyetsizliğini dile getirdi. Çekim ekibi ve marka yetkilileriyle yaşanan bu anlaşmazlık, markanın sabrını taşırdı. Bu olayın ardından marka, Cavadzade ile çalışmama kararı aldı.

‘Sunset Party’de buluştular

Ece Nayman, “Resort 24” koleksiyonunu The Ritz-Carlton İstanbul’un terasındaki The Roof’ta eğlenceli bir ‘Sunset Party’ ile davetlileriyle buluşturdu.

Çekimlerinin Malibu’da yapıldığı koleksiyon, kreatif direktör Ece Nayman’ın yarattığı renkli ve eğlenceli dünyasının bir yansıması niteliğinde. Nobu İstanbul’un lezzetli ikramlarıyla ve Jamie S’in hareketli müzikleriyle keyifli vakit geçiren misafirlerin arasında Kenan Doğulu, Beren Saat, Defne Samyeli, Deren Talu, Aslışah Demirağ, Tolga Sezgin gibi isimler vardı.


Yazının Devamını Oku

Şaşırtan istek!

3 Haziran 2024
Atina’ya ev bakmaya giden Yalın, emlak şirketinden sıra dışı bir istekte bulundu. Yalın, Atina’ya gitmeden önce koruma talep ederek herkesi şaşırttı!

Hollywood’da bu aslında bilinen bir taktiktir. Bazı isimler, medyanın dikkatini çekmek için korumayla dolaşır, ‘sahte’ hayranların ilgisinden bunalmış gibi davranır ve bu şekilde imajlarını güçlendirirler. Türkiye’de buna benzer çok şey oluyor tabii ki. Ancak geçtiğimiz günlerde kulağıma gelen bir haber, beni bir hayli şaşırttı.



Biliyorsunuz, ünlüler akın akın Yunanistan’a gidiyor ev almaya. Yalın da bu kervana katılanlardan olmuş. Bir emlak şirketiyle bağlantıya geçen şarkıcının iletişim ekibi, Yalın’a Atina’da koruma istemiş! Şarkıcının şehirde rahat rahat ev gezmek ve hayranlarının ilgisinden bunalmamak için güvenlik talebinde bulunması herkesi şaşırtmış.



Çünkü Atina’ya Türkiye’den bir hayli ünlü isim gidiyor ve bugüne kadar hiçbirinin böyle bir talebi olmamış. Zaten Atina’da elini sallasan dünyaca ünlü bir isme çarpıyorsun ve kimse dönüp bakmıyor bile!

Yazının Devamını Oku

Havaalanında ilk kare!

31 Mayıs 2024
İki aydır birlikte olan Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin, Cannes-Roma-Dubai arasında uğradıkları İstanbul Havalimanı’nda ilk kez objektiflere takıldı. 

İki ay önce, güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, ünlü yönetmen Sinan Çetin’in kendisi gibi yönetmen oğlu Rafael Cemo Çetin ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Bu haberi size ilk ben duyurmuştum, birlikte ilk karelerini yayınlamak da bana kısmet oldu! Sonuçta iyi haber, iyi gazetecinin önüne düşer! Yılın sürpriz aşkına imza atan çift, İstanbul Havalimanı’nda önüme çıktı.


Çift, önce Dilan Çiçek Deniz’in anlaşması için Cannes’a gitmiş, oradan da Roma’ya geçerek birkaç gün tatil yapmıştı. Güzel oyuncu, kırmız halıdaki stili ve Kevin Costner’la verdiği pozla adından bir hayli söz ettirmişti. Ardından Roma’ya giden ikili, burada fotoğraf sanatçısı Mario Testino’nun sergi açılışına katılmıştı.



Duty free’de alışveriş yaparken gördüğüm Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin’i ben birbirlerine yakıştırdım. Bu arada ikili, İstanbul’dan da Dubai’ye geçmiş!

Pera Palace’ta tarihi davet

Yazının Devamını Oku

Ünlülerden ‘gıdanı koru’ mesajı

29 Mayıs 2024
Ünlü isimler, sürdürülebilirliği odağına alan Sorumlu Restoran Hareketi için Ristorante Umberto’da bir araya geldi.

Gelecek kuşakların kaynaklarının korunması amacıyla Akkomarka Restoran Topluluğu ve Akkol Catering Grubu öncülüğünde hayata geçirilen hareket kapsamında başlatılan “Gıda Atık Döngüsü” projesine dikkat çeken isimler, sokak hayvanlarını da besledi.

Perihan Savaş, Umut Kurt, Uraz Kaygılaroğlu, Celil Nalçakan, Anıl Altan, Bora Akkaş, Oben Alkan, Olgu Baran Kubilay ve daha birçok ünlü isim, “Gıdanı Koru” mesajını verdi.

Müthiş ikili!

Denisa ve Eypio’nun, Niffos Music etiketiyle yayınlanan “DümTek” isimli çalışması, video klibiyle netd Müzik’te müzikseverle buluştu.

Babala TV prodüksiyon ekibinden Serhat Aydın’ın iş birliği teklifiyle bir araya gelen iki müzisyenin enerjisi hemen tutmuş. Sözlerini Eypio’nun Tuğberk Işık’la yazdığı şarkının bestesi de Tuğberk Işık’a ait. Denisa’yı tebrik etmek için aradığımda, “Eypio müthiş esprili, hazır cevap biri… Hissiyatın ve enerjilerin aynı frekansta olduğu bir oluşumda tek kadın vokal olmak beni müthiş motive etti” diye konuştu.

Yazının Devamını Oku

Herkes Cannes’a o Adalara!

27 Mayıs 2024
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, herkesin Cannes’ın kırmızı halısında gövde gösterisi yaptığı günlerde tüm zamanını çocuklarına ayırarak onları Adalar’a götürdü.

Dilan Çiçek Deniz’den Pınar Deniz’, Melis Sezen’den Enis Arıkan’a ve hatta CZN Burak’a kadar Türkiye’de ne kadar ünlü varsa hepsi geçtiğimiz hafta adeta Cannes’daydı! Kırmızı halı görüntülerini görmüşsünüzdür; şekilden şekle girip poz verenler, davetli olduğu markanın ürününü tanıtanlar…

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, bu curcunadan uzak durmayı tercih eden isimlerden oldu. Halbuki biliyorsunuz, aynı zamanda yapımcı olduğu için sinema-dizi endüstrisinin kalbinin attığı anda Cannes’da olmak ona çok şey kazandırırdı. Ama Sayışman, eşinin İtalya’da olması dolayısıyla geçtiğimiz haftayı tamamen çocuklarına ayırmış.

Eşi Almeda Sayışman, arkadaşlarıyla bir haftalık İtalya gezisine çıkınca, ünlü oyuncu da Cannes’a gitmek yerine çocuklarıyla İstanbul’da kalmayı tercih etmiş. Oğlu Efehan ve kızı Alina’yla birlikte halkın içinde karışarak, vapura ve trene binen ünlü oyuncu, çocuklarını Adalar’a götürmüş. Şapka ve gözlüğe rağmen vapurda tanınan oyuncu, hayranlarını da kırmayarak bol bol fotoğraf çektirmiş.


İsmet Öztanık - Anna Laudel - Ferhat Yeter

Yeni markaya tanıtım

Yazının Devamını Oku

Tartışılan sevgililerin keyfi yerinde

24 Mayıs 2024
Uraz Kaygılaroğlu ve sevgilisi Sayna Soleimanpour ilk kez birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü oyuncunun, sevgilisine verdiği pozlar tartışma yaratmıştı.

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, çağdaş sanatçı sevgilisi Sayna Soleimanpour ile ilk kez Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Keyifli halleriyle dikkat çeken çift, kol kola yürüyerek, birlikte vakit geçirmenin tadını çıkarıyordu.



Geçtiğimiz aylarda Kaygılaroğlu, Soleimanpour’un sergisi için sıra dışı pozlar vermişti. Ancak bu fotoğraflar, ‘kadın cinayeti’ni canlandırdığı gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Tepkilerin ardından Kaygılaroğlu, kamuoyundan özür dilemişti.
28 yaşındaki İran doğumlu sanatçı Sayna Soleimanpour, çağdaş sanatın yükselen isimlerinden biri olarak tanınıyor. Soleimanpour’un “Life in Plastic” başlıklı ilk kişisel sergisi, 18 Mayıs’a kadar x-ist’te sergilenmiş ve büyük beğeni toplamıştı.

ABD’ye tatile gidiyorlar

Oyuncu Berker Güven ve sevgilisi Nihal Yalçın, ABD seyahatine hazırlanıyor. Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi “Üç Kız Kardeş”in final yapmasıyla birlikte tatil moduna giren Güven, sevgilisi Nihal Yalçın’ın oyununun bitmesini bekliyor. “Çirkin” adlı oyundaki rolüyle başarılı bir tiyatro sezonu geçiren Nihal Yalçın, mayıs sonunda bu sezon son kez seyirci karşısına çıkacak. Çift, oyunun tamamlanmasının ardından stres atmak ve dinlenmek için ABD’ye gidecek. Bu arada “Çirkin”, Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Oyunu” ödülüne aday.

‘Winter Wonder’a Avrupa’dan ödül!

Yazının Devamını Oku