Mehmet Üstündağ

Herkes Cannes’a o Adalara!

27 Mayıs 2024
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, herkesin Cannes’ın kırmızı halısında gövde gösterisi yaptığı günlerde tüm zamanını çocuklarına ayırarak onları Adalar’a götürdü.

Dilan Çiçek Deniz’den Pınar Deniz’, Melis Sezen’den Enis Arıkan’a ve hatta CZN Burak’a kadar Türkiye’de ne kadar ünlü varsa hepsi geçtiğimiz hafta adeta Cannes’daydı! Kırmızı halı görüntülerini görmüşsünüzdür; şekilden şekle girip poz verenler, davetli olduğu markanın ürününü tanıtanlar…

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, bu curcunadan uzak durmayı tercih eden isimlerden oldu. Halbuki biliyorsunuz, aynı zamanda yapımcı olduğu için sinema-dizi endüstrisinin kalbinin attığı anda Cannes’da olmak ona çok şey kazandırırdı. Ama Sayışman, eşinin İtalya’da olması dolayısıyla geçtiğimiz haftayı tamamen çocuklarına ayırmış.

Eşi Almeda Sayışman, arkadaşlarıyla bir haftalık İtalya gezisine çıkınca, ünlü oyuncu da Cannes’a gitmek yerine çocuklarıyla İstanbul’da kalmayı tercih etmiş. Oğlu Efehan ve kızı Alina’yla birlikte halkın içinde karışarak, vapura ve trene binen ünlü oyuncu, çocuklarını Adalar’a götürmüş. Şapka ve gözlüğe rağmen vapurda tanınan oyuncu, hayranlarını da kırmayarak bol bol fotoğraf çektirmiş.


İsmet Öztanık - Anna Laudel - Ferhat Yeter

Yeni markaya tanıtım

Yazının Devamını Oku

Tartışılan sevgililerin keyfi yerinde

24 Mayıs 2024
Uraz Kaygılaroğlu ve sevgilisi Sayna Soleimanpour ilk kez birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü oyuncunun, sevgilisine verdiği pozlar tartışma yaratmıştı.

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, çağdaş sanatçı sevgilisi Sayna Soleimanpour ile ilk kez Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Keyifli halleriyle dikkat çeken çift, kol kola yürüyerek, birlikte vakit geçirmenin tadını çıkarıyordu.



Geçtiğimiz aylarda Kaygılaroğlu, Soleimanpour’un sergisi için sıra dışı pozlar vermişti. Ancak bu fotoğraflar, ‘kadın cinayeti’ni canlandırdığı gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Tepkilerin ardından Kaygılaroğlu, kamuoyundan özür dilemişti.
28 yaşındaki İran doğumlu sanatçı Sayna Soleimanpour, çağdaş sanatın yükselen isimlerinden biri olarak tanınıyor. Soleimanpour’un “Life in Plastic” başlıklı ilk kişisel sergisi, 18 Mayıs’a kadar x-ist’te sergilenmiş ve büyük beğeni toplamıştı.

ABD’ye tatile gidiyorlar

Oyuncu Berker Güven ve sevgilisi Nihal Yalçın, ABD seyahatine hazırlanıyor. Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi “Üç Kız Kardeş”in final yapmasıyla birlikte tatil moduna giren Güven, sevgilisi Nihal Yalçın’ın oyununun bitmesini bekliyor. “Çirkin” adlı oyundaki rolüyle başarılı bir tiyatro sezonu geçiren Nihal Yalçın, mayıs sonunda bu sezon son kez seyirci karşısına çıkacak. Çift, oyunun tamamlanmasının ardından stres atmak ve dinlenmek için ABD’ye gidecek. Bu arada “Çirkin”, Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Oyunu” ödülüne aday.

‘Winter Wonder’a Avrupa’dan ödül!

Yazının Devamını Oku

Genç âşıklardan ilk fotoğraf

22 Mayıs 2024
6 aydır birlikte olan Cevdet Çetindoğan ve Su Zileli, İpekyol’un defilesine el ele katılarak ilişkilerini resmileştirdi.

Cemiyetin ünlü çiftlerinden Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan’ın oğlu Cevdet Çetindoğan, 6 aydır Su Zileli ile birlikte. Gazeteci Ümit Zileli ile Songül Toprak’ın kızı olan Su Zileli ile Cevdet Çetindoğan, geçtiğimiz günlerde İpekyol’un Elie Saab ile birlikte yaptığı koleksiyonun defilesini birlikte izledi.

Genç çiftin bu özel etkinlikte birlikte görülmesi, cemiyet hayatında büyük ilgi uyandırdı. İpekyol ve Elie Saab iş birliği ile düzenlenen koleksiyon defilesi, moda dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirirken, çiftin birlikte ilk kez görüntülenmesi de gecenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.


Cengiz Çetindoğan - Demet Sabancı

‘Akıllı ev’ler tanıtıldı

Samsung Electronics, gelişmiş bağlantı ve yapay zekâ özelliklerine sahip yeni Bespoke AI Serisini, Samsung House’da düzenlenen etkinlikte tanıttı.

Yazının Devamını Oku

Tarih ve lezzet bir arada

20 Mayıs 2024
Şanlıurfa, dünya insanlık tarihini değiştiren neopolitik döneme ait kalıntılarla her ay uluslararası arası basında kendinden söz ettiriyor.

Ben de uzun bir aradan sonra Şanlıurfa’ya gitme fırsatı buldum.

Geçtiğimiz yıl, Hilton grubunun bünyesindeki beş yıldızlı DoubleTree by Hilton markası, şehirde yeni bir otel açmıştı. Hem Şanlıurfa’nın tarihi ve doğal güzelliklerini hem de oteli görme şansımız oldu.



Urfa demek yemek demek tabii ki! Hilton markasının standartlarına uygun yöresel yemekler konusunda lider olma ilkesiyle oluşturulan mutfak ekibi, bu yöre yemekleri için özel seçilmiş bir kadro. Otel Şefi Mehmet Ferhat Yıldırım, yöresel yemekleri en lezzetli tarifleriyle servis ediyor.


Yazının Devamını Oku

Yasemin Özilhan ‘Alo’ diyecek!

17 Mayıs 2024
Dünyaca ünlü Amerikalı spor giyim markası Alo Yoga çılgınlığı Türkiye’yi de sardı! Kylie ve Kendall Jenner kardeşlerin meşhur ettiği marka, Türk influencer’ların yakın radarında.

Hande Erçel ve Defne Samyeli gibi spor tutkunlarının da çok sevdiği markanın ürünleri Türkiye’de satılmıyor; ya yurtdışından almak gerekiyor ya da online sipariş vermek mümkün. Markanın patlamasıyla, birçok Türk şirketin de distribütörlük almak için sıraya girdiğini duydum.

Fakat Alo Yoga, çok ince eleyip sık dokuyor. Anladığım kadarıyla imaj onlar için çok önemli ve bu nedenle distribütörlük verecekleri firmanın da aynı imajda olmasına istiyorlar. Aldığım duyumlara göre, gönüllerindeki elçiyi bulmuşlar: Yasemin Özilhan!



Özilhan, sadece oyuncu, sadece sosyetik, sadece influencer değil elbette! Bunların hepsinin klas bir karışımı. Alo Yoga’yı almak için girişimde bulunan Yasemin Özilhan’in arkasında, eşinin aile şirketi Anadolu Holding de var elbette.

Biliyorsunuz Özilhan, bundan 9 yıl önce de Amerikalı çocuk giyim markası Carters’ı Türkiye’ye getirmişti. Ve oldukça başarılı olmuştu. Alo Yoga ile yine aynı başarıya imza atacağından eminim.

Yazının Devamını Oku

23 Mayıs’ta boşanıyorlar

15 Mayıs 2024
Nihat Doğan ve eşi Arzu Doğan, 23 Mayıs’ta tek celsede boşanıyor. İki yıllık evli çiftin bir oğlu var...

İki yıl önce İranlı hayranı Arzu Doğan ile nikâh masasına oturan Nihat Doğan’ın evliliği bitiyor. Çift, 23 Mayıs’ta Çağlayan Adliyesi’nde görülecek olan duruşma ile tek celsede boşanacak. Bir oğlu olan çift, boşanma öncesi nafaka ve tazminat konularında anlaşmış. Doğan, eşine oğluyla oturması için bir ev vermiş. Haberin çıkmasının ardından Arzu Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ayrılığı doğrulamıştı.



Bu ayrılık, daha önce de çiftin gündeme geldiği bir sürecin sonucu aslında... Hatırlarsanız, haberi ben yazmıştım. Nihat Doğan’ın “Aman Güzel Yavaş Yürü” adlı şarkısının klip çekimlerinde bikinili mankenlerin yer alması, eşinin tepkisini çekmiş ve bu durum evden ayrılmasına neden olmuştu.

Sezonu açıyor

Türkiye’nin ilk Fransız festive restoranı ve kulübü Bagatelle Restaurant ve Beach Club, Bodrum’da Yalıkavak Marina’da 1 Haziran’da sezonu açmaya hazırlanıyor. Bagatelle Bodrum Executive Chef Gökhan Sorguç liderliğindeki ekip, Michelin yıldızlı mekânlarda edindikleri derin bilgi ve tecrübeleri Bagatelle Bodrum’un menüsüne taşıyor.

Yazının Devamını Oku

Atina’dan ev alan alana!

13 Mayıs 2024
Yunanistan’dan ev almak moda oldu. ‘Golden Visa’ denilen Schengen ülkelerinde serbest dolaşım hakkı olan oturum iznini vermesi, birçok ünlünün orada yatırım yapmasına neden olmuştu. Şimdi bu kervana yeni isimler eklenmiş!

Erol Evgin, Seda Sayan gibi sahnelerin ünlü isimlerinden Özge Özpirinçci, Serenay Sarıkaya gibi genç oyunculara, Mert Vidinli gibi influencer’lara kadar herkes Yunanistan’da ev arıyor ya da yakın zamanda ev almış!

Şaşırdım, Türkiye’de ev mi kalmadı diye düşündüm. Atina’da emlak ve hukuk ofisi işleten ve Golden Visa konusunda uzman olan 77A Real Estate’ten Deniz Sevgür-Nikolas Siourounis çiftini aradım. Aynı soruyu onlara da sordum. Meğer Yunanistan, dünyadan bu kadar çok ilgi olunca Golden Visa’nın şartlarını değiştirmiş!

Eskiden 250 bin Euro’luk gayrimenkul karşılığında verilen oturum izninin eşiğini 400 bin Euro’ya çıkarmış. Bir de süre koymuş; bu süre 30 Ağustos’ta doluyormuş. Herkes, hâlâ devam eden 250 bin Euro’luk yatırım fırsatından yararlanmak için acele ediyormuş meğer!




Yazının Devamını Oku

Kızlarına ‘Yasemin’ adını verdiler

10 Mayıs 2024
Gökhan Kokuludağ ile 2021 yılında evlenen Pırıl Çetindoğan Kokuludağ anne oldu. Çift, 29 Nisan’da dünyaya gelen kızlarına Yasemin adını verdi.

2021 yılında iş insanı Gökhan Kokuludağ ile nikâh masasına oturan Pırıl Çetindoğan Kokuludağ anne oldu.

Sabancı Ailesi’ni torun heyecanı sardığını ilk benden okumuştunuz. Ömer Sabancı ve Demet Sabancı Çetindoğan’ın anneleri Özcan Sabancı, Hacı-Nazlı Sabancı’nın bebek sahibi olmasıyla torununun çocuğunu kucağına almıştı.

Özcan Sabancı’nın diğer torunu Pırıl Çetindoğan Kokuludağ da 29 Nisan günü bebeğine kavuştu. Altunizade’deki Academic Hospital’da dünyaya gelen kız bebeğe “Yasemin” adı verilmiş.

Özcan Hanım, bir kez daha torununun çocuğunu gördüğü için heyecanlanırken, Demet Sabancı ve Cengiz Çetindoğan çifti de ilk kez anneanne-dede oldukları için mutluluktan havalara uçuyormuş. Yasemin bebek, güle güle büyüsün...

Göz kamaştırdı!

Yazının Devamını Oku