Galatasaray'da Metin Öztürk'ten derbi sözleri: Atmosfer çok iyi olacak

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2024 22:31

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup eden Galatasaray'da 2. Başkan Metin Öztürk açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

"REKORLARI KIRA KIRA GİDİYORUZ"

Rekor kıra kıra devam ettiklerini kaydeden Metin Öztürk, "Rekorları kıra kıra gidiyoruz. Hedef 105 puan. Şampiyonluğu garantileseydik de 105 puanı hedefleyecektik. Biz sadece şampiyonluk için yarışmıyoruz, futbolun adaleti için de savaşıyoruz. Küme düşecek olanlar var. Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarını kazanmayı planlıyoruz. 2 yıl önce yola çıkarken Dursun Başkanımızla, 2 yıl üst üste şampiyonluk vaad etmiştik. 25 Mayıs'ta Dursun Başkan seçilirse 5. yıldıza devam edeceğiz. Bugün ufak tefek hakem hataları oldu. Yediğimiz 2. golden önce Mertens'e faul vardı. Sadece yukarıya değil, aşağıya da bakın. Orası yangın yeri. 24. şampiyonluğu inşallah taraftarımızla beraber kutlayacağız." diye konuştu.

Haberin Devamı

"DERBİDE ATMOSFER ÇOK İYİ OLACAK"

Fenerbahçe derbisinden atmosferin çok iyi olacağını kaydeden Metin Öztürk, "Galatasaray taraftarını biliyorsunuz. 5 ve 10. haftada da 52 bindi. Başından beri Okan Hoca'mız ve futbolcu kardeşlerimiz bu işe inandılar. Derbide atmosfer çok iyi olacak. Arzumuz kazanmak. Futbolda ne kadar iddialı konuşursanız konuşun maç bitmeden sonuç belli olmuyor. Rakibe de saygı duyacağız. Sonra şampiyonluk maçı gibi bir sonraki 90 dakikaya çıkacağız. Bizim için şampiyonluk kadar diğer 19 takımın hakkını korumak da önemli. O yüzden son topa kadar oynayacağız. Biz şu an keyifli bir maç seyrettik. Gördüğünüz gibi küme düşecek bir takım, ona 50 puan fark atmış şampiyon olacak bir takım dişediş mücadele ediyor. Futbolun güzelliği bu. Hiçbir şey kolay değil. İki tane zor 90 dakika bizi bekliyor. Okan Hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Galatasaray, son topa kadar mücadele edecek." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!