Uşak Gençlik Festivali'ne hazır

Güncelleme Tarihi:

Uşak Gençlik Festivaline hazır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2024 17:25

Uşak Gençlik Festivali'ne hazır

Haberin Devamı

UŞAK, (DHA)-UŞAK Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenecek Gençlik Festivali'nin 18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenleneceği bildirildi. Atapark'ta gerçekleştirilecek festivalde, müzikten sanata ve çeşitli gösterilere kadar pek çok etkinliğe yer verilecek.

Gençlik Festivali'nin açılışı 18 Mayıs Cumartesi günü Atapark'ta başlayacak kortej yürüyüşü ile yapılacak. Gençler final sınavları öncesi doyasıya eğlenerek bayramın neşesini hep birlikte yaşayacak. Kortejde bando ekibinin yanı sıra; rengarenk vosvoslar, tiyatro toplulukları ve kent orkestrası üyeleri de yer alacak. Öte yandan ay yıldızlı bayrakların taşınacağı kortej ile şehir kırmızı-beyaza bürünecek. Festival, balon futbolu, mini futbol ve dev Monopoly, karaoke, çeşitli sahne şovları ve turnuvalar ile devam edecek.

Haberin Devamı

Festival kapsamında ilk performans 18 Mayıs'ta Uşak Kent Orkestrası'nın olacak. Kent Orkestrası'nın ardından; izleyen herkese geçmişe yolculuk yaptıracak olan Old Boys grubu 80'ler ve 90'lar konseptiyle her neslin eğlencesine ortak olacak. Dolu dolu geçecek ilk günün ardından tüm renkli etkinliklerin yanı sıra Balon Futbolu ve Karate Show gibi vatandaşlara özel gösteriler, göz kamaştırarak festivale renk katacak. İkinci gün ön grup olarak Narkoz Grubu, ardından ise 'Biri Vardı', 'Sensiz Ben' gibi şarkılarıyla Pera grubu sahne alacak.

LUNAPARK ÜCRETSİZ OLACAK

Atapark etkinlik alanında festivalin son gününde sportif etkinlikler ve oyun grupları olacak. Akşam ise Elif Buse Aşan sahne ve Ayna Grubu sahneye gelerek, sevilen şarkılarını seslendirecek.

16-18 Mayıs tarihlerinde lunaparkın ücretsiz olarak kullanılabileceği festivalde; bütün kentin doyasıya eğleneceği oyun platformlarından çeşitli

lezzetlerin yer alacağı stantlara kadar birçok imkan da gençlerle buluşacak.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!