Başkan Yazıcıoğlu: Zabıta şehrin güven teminatlarındandır

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yazıcıoğlu: Zabıta şehrin güven teminatlarındandır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2024 16:33

Başkan Yazıcıoğlu: Zabıta şehrin güven teminatlarındandır

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA)- TOKAT Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Zabıta Müdürlüğü personeli ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Başkan Yazıcıoğlu, "Zabıta şehrin güven teminatlarındandır" dedi.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Zabıta Müdürlüğü personeli ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hem Belediye personeli hem de halk ile iç içe olmaya devam eden Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, kahvaltıda yaptığı konuşmada, “Şehir düzenini sağlamak ve vatandaşların huzurunu temin etmek için gece gündüz çalışan Zabıta Müdürlüğümüz, şehrimizin güvenliğinin teminatı olmaya devam ediyor. Zabıtamız, şehrin düzenini korumada büyük rol oynuyor" dedi.

Haberin Devamı

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, zabıtanın görev ve sorumluluğu içerisinde yapması gereken ne varsa hepsine harfiyen dikkat edilmesi konusunun da altını çizdi. Başkan Yazıcıoğlu, “Kaçak yapıdan, denetim ve kontrollere, şehir güvenliğinden, seyyar satıcılara birçok alanda hizmet veriyorsunuz. Gösterdiğiniz çaba için teşekkür ederim. Kurallar, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde çalışmalarımıza devam edelim" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!