Osmaniye’de düzenlenen Oturarak Voleybol 1. Lig Final Müsabakaları sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye’de düzenlenen Oturarak Voleybol 1. Lig Final Müsabakaları sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2024 09:23

Osmaniye’de düzenlenen Oturarak Voleybol 1. Lig Final Müsabakaları sona erdi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – TÜRKİYE Voleybol Federasyonu tarafından Osmaniye’de düzenlenen Oturarak Voleybol 1. Lig final müsabakaları sona erdi. Liginin şampiyonu olan Osmaniye Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Süper Lig'e yükseldi.

2023-2024 Oturarak Voleybol 1. Lig Final Müsabakaları Kupa ve Madalya Töreni Tosyalı Spor Salonu'nda yapıldı. 1. Grup 2. Grup ve Klasman olmak üzere 3 grupta oynanan ve Ankara, Batman, Bolu, Diyarbakır, Konya, Gaziantep, Kahramanmaraş, Karaman, Batman, Samsun ve Osmaniye illerinden 11 takımdan yaklaşık 150 sporcunun katıldığı müsabakaların şampiyonu Osmaniye Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü oldu. Osmaniye Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü, final maçını oynadığı Bolu Ata Miras Spor Kulübü 3-2 mağlup ederek süper lige yükseldi. Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Osmaniye Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Halit Yaşar Atay'a ödülünü Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, 3. olan Bolu Ata Miras Spor Kulübü sporcularına kupa ve madalyalarını AK Parti Osmaniye İl Başkanı Adnan Bayram verdi. MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, 2. olan Bolu Gerede Spor Kulübü sporcularına madalyalarını İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kupalarını Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy takdim etti.

Haberin Devamı

Şampiyon olan Osmaniye Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları ise kupa ve madalyalarını Vali Erdinç Yılmaz'dan aldılar. Vali Yılmaz müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik ederek, "Osmaniye'miz hem sporda adını duyuracak hem de spor müsabakalarına en güzel şekilde ev sahipliği yapacak. Buna yürekten inanıyorum. Oturarak Voleybol 1. Ligde Şampiyon olan Osmaniye'mizi yürekten kutluyorum.” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!