Osmaniye’de 19 Mayıs Gençlik Konseri’nde ünlü şarkıcı Sefo sahne aldı

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye’de 19 Mayıs Gençlik Konseri’nde ünlü şarkıcı Sefo sahne aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2024 12:25

Osmaniye’de 19 Mayıs Gençlik Konseri’nde ünlü şarkıcı Sefo sahne aldı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen gençlik konserinde, Türk rap müziğinin son dönemdeki parlayan yıldızı ‘Sefo’ sahne aldı.

Osmaniye Belediyesi'nin organizasyonuyla Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde konser düzenlendi. Ünlü sanatçı 'Sefo'nun sahne aldığı konserde binlerce kişi doyasıya eğlendi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinliğe katılan binlerce kişi ünlü şarkıcının en popiler parçaları olan “Tutsak” ve “Bilmem mi?” şarkılarıyla eğlencenin doruk noktasını yaşadı. Rap müziğin son zamanlarda parlayan yıldızı Sefo, sahne performansıyla da gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser programı öncesinde konuşan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Belediye Başkanı İbrahim Çenet’e teşekkürlerini sundu. Turgay Uzun, “Bugün Cumhuriyeti’mizin kurucu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da bağımsızlık ateşini yaktığı tarihin 105. yıl dönümünü kutluyoruz. Konserin üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşmesine ön ayak olan değerli Başkanımız İbrahim Çenet Bey’e de teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese güzel bir konser diliyorum. 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Haberin Devamı

Belediye Başkanı İbrahim Çenet ise “Bugün 19 Mayıs, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun. 19 Mayıs ruhu bugün aramızda. Bakın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, o dönem bitap düşmüş bir halk düşünün. Diyor ki, gidin Toros Dağları’na bakın. Orada hala bir çadır kalmışsa ve o çadırın dumanı tütüyorsa korkmayın. Bu milleti kimse yıkamaz diyor. Onun için bizim gönlümüz Çukurova kadar engin ama başımız Toroslar kadar diktir. Bunu kimse unutmasın” diye konuştu.

Konserin sonunda Belediye Başkanı İbrahim Çenet ve eşi Ebru Çenet ile OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, şarkıcı Sefo’ya çiçek takdim ederek Karatepe Kilimi hediye etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!