Niğde'de 'Aile Haftası' yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Niğdede Aile Haftası yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2024 13:04

Niğde'de 'Aile Haftası' yürüyüşü

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde ’Aile istikbalimizdir’ sloganıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

Ülke genelinde olduğu gibi Niğde’de de Vali Cahit Çelik başkanlığında 15-21 Mayıs Aile Haftası etkinlikleri çerçevesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 'Aile istikbalimizdir' sloganıyla yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüşe katılan aileler ve çocuklar, “Aile istikbalimizdir”, “Güçlü birey, güçlü aile” pankartları açtı. Vali Çelik, "Bugün uluslararası aile günü kapsamında şehit ailelerimizle, engelli ailelerimizle birlikte yürüdük. Bugün Resmi Gazete’ de ailelerimizin korunmasıyla ilgili bir genelge de çıktı. Bu genelge kapsamında aile ve sosyal hizmetler bakanımız başkanlığında bir komisyon oluşturuldu.

Haberin Devamı

Niğde'de de ailelerimizin korunmasıyla ilgili bir kurul oluşturulacak. Aile toplumun temeli aile güçlü olursa toplum da güçlü olur. Milli ve manevi değerlerimizin kuşaklara aktarılması konusunda gerçekten de aile çok önemli bir köprü. Bizler de bu anlamda aileyi çok önemli kurum olarak görüyoruz. Ailede huzur olursa toplumda da huzur olur. Ailelerimizin korunması için hem valilik olarak hem de bizimle birlikte çalışan kurumlar olarak elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız. Aynı zamanda bu hafta da Engelliler Haftası tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftası'nı tebrik ediyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!