Zorlu'ya sözüm var

Güncelleme Tarihi:

Zorluya sözüm var
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Almanya’da dinlenen Yanal, gönlünün Altay’da olduğunu söyledi

Denizlispor'dan ayrıldıktan sonra Altay Başkanı Nafiz Zorlu'yla görüşen, ancak cevabını bildirmek için zaman isteyen Yanal, göreve başlamak için acele etmiyor.

Fırsat vermeyeceğim

‘‘Altay'la hala anlaşma durumunda değilim. Amacım, spekülasyonlara son vermek. Bir kaç kişinin ürettiği çirkin dedikoduları Denizlispor da, ben de haketmiyoruz. Bu takımı ben yarattım, üzerinde çok emeğim var. İğrenç yalanlar uyduranlara fırsat vermeyeceğim. Kimseye derdimi anlatamadım. Ben prensiplerim için Denizli'yi bıraktım. Yaşadıklarım nedeniyle kafam yorgun.

Zararım dokunur

Altay'ın da önünde çok zor maçları var. Bu yorgunlukla strese girmek istemiyorum. Sonra hem Altay'a, hem de kendime zararım dokunur. Nafiz Zorlu'nun Altay başkanlığını bırakacak olması benim için her şeyden önemli. Türkiye'de çok şey yapacağına inandığım bir insan. Tanıdığım günden beri projelerini dinliyorum. Çoğu da gerçekleştirilmeye hazır durumda.

Naz yapmıyorum

Böyle bir şansı tepmem mümkün değil. Onu kırmamak için zamana ihtiyacım var. Çok açık söylüyorum; başka kulüplerden de teklif aldım. Hatta, (Kiminle görüşürsen, görüş, ama en son bizimle görüş) diyenler oldu. Ama Nafiz Zorlu'ya söz verdim. Olaya paldır küldür girmek istemiyorum. Kimse (Naz yapıyor) diye düşünmesin. Altay'da tam istediğim ortam var.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!