Zorlu maraton bizi bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Zorlu maraton bizi bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2018 16:11

Voleybol Efeler Liginde ikinci yarı 6-7 Ocak’ta oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Devrenin ilk sınavını İnegöl Belediyespor’a karşı deplasmanda verecek olan Halkbank’ta çalışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

Şubat ayı sonuna kadar sürecek zorlu maratona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Başantrenör Slobodan Kovac, ikinci devre fikstürünün oldukça zorlu olduğunu söyledi. Ligin ikinci yarısına kupa şampiyonu olarak başlayacaklarını hatırlatan Kovac, “İkinci yarının programı benim için büyük sürpriz oldu. Çünkü oyuncular üç günde bir oynamak zorunda kalacak. Bu programa göre, 24 Şubat’ta sezonun ikinci yarısını da bitirmiş olacağız” diye konuştu.

ANTRENMAN ŞANSI YOK

İkinci devredeki yoğun programda idman şanslarının olmayacağını dile getiren deneyimli antrenör şunları söyledi:
“Çünkü sürekli maç oynayacak, maçtan sonra toparlanma sürecine girecek ve seyahat edeceğiz. 24 Şubat’tan sonra da ligin en önemli etabı olan play-off’lar başlayacak. Dolayısıyla, biz play-off’lara antrenman yapmadan girmiş olacağız. Halkbank’ın genlerindeki azim ve kararlılık bu zorlu süreçten geçerken en büyük destekçimiz olacak.” “Bu programdan memnun değilim” diyen Kovac, şu ifadeleri kullandı:
“Bununla birlikte başarılı olmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Tüm gücümüzle play-off etabına mümkün olan en iyi yerde girmeye çalışacağız. Bu zorlu koşullar, elbette ligdeki tüm takımlar için geçerli. Aynı güçlükleri onlar da yaşayacak. Fakat biz Şampiyonlar Liginde fazladan üç maç daha oynayacağız. Bu kulvarın, seyahat ve maç yorgunluğunun yükünü de çekeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!