Zor dostum

Güncelleme Tarihi:

Zor dostum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 1998 00:00

Serdar ULUER
Haberin Devamı

Erzurumspor, bu yıl lige yeni bir tat katacak. Dostluğu, centilmenliği ile Dadaşlar, eminim ki futbolseverlerin gönlünde taht kuracak. Ama bu beraberliği gelecek yıllara taşıyabilecekler mi, işte onu bilemem. Çünkü sezonun daha ilk maçında görüntüleri hiç de iyi değil.

Erzurum yetersiz

Dost acı söylermiş. Biz de işin başında uyaralım can kardeşleri. Tecrübeli ve güçlü bir kadro kurmak, astronomik rakamların döndüğü futbol piyasasında çok zor. Hatta eldeki kadroyu tutup bir iki takviye yapabilmek bile taktirle karşılanacak bir olay. Ama tüm bunlar Erzurumspor için çok yetersiz. Mavi beyazlılar eğer ligde kalmak istiyorlarsa en azından 3 kaliteli adamla takviye edilmeliler. Bir golcü, takımı yönetecek bir orta saha ve herhangi bir kanada alınacak etkili bir isim Erzurumspor'u canlandırır.

Bu yıl can yakarlar

Gençlerbirliği ise böylesine güçsüz bir rakip karşısında yediği golden sonra uyandı. Nitekim Başkent ekibi özellikle Hakan Biçici'nin muhteşem futbolu ile farklı skoru yakaladı. Kırmızı siyahlılar Abrami ve Marakşi'nin takıma zamanla daha fazla uyum sağlamalarıyla ligin bu yılda can yakan ekibi olacaktır.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!