Zlatan İbrahimoviç böyle atıldı

Güncelleme Tarihi:

Zlatan İbrahimoviç böyle atıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 19:32

Paris Saint Germain-Chelsea maçından sonra sosyal medyaya düşen bir fotoğraf büyük yankı yarattı. 31. dakikada İbrahimoviç'in Oscar'a yaptığı sert faulün ardından İngiliz ekibinden tam 9 futbolcu hakemin etrafını sararak, PSG'li oyuncunun atılmasını istedi. Ve sonuçta da İbrahimoviç'e kırmızı kart çıktı.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain’in yıldızı Zlatan İbrahimoviç’in Chelsea maçı sonrası olay yaratan “11 bebek” açıklaması İngiliz basınında gündem yarattı.

Chelsea’nin yıldızı Oscar’a yaptığı hareket sonrası kırmızı kartla oyundan atılan Zlatan İbrahimoviç maçın ardından, “Chelseali futbolcular sürekli hakemle oynadılar. Benim pozisyonumda da halleri içler acısıydı. Etrafımda ağlayan 11 bebek var gibiydi” ifadelerini kullandı.

Zlatan İbrahimoviç böyle atıldı

İbrahimoviç, maçın 31. dakikasında Oscar'a yaptığı bu hareket sonrasında kırmızı kart gördü.

Zlatan İbrahimoviç böyle atıldı
"11 BEBEK AĞLIYORDU!"

KALECİ HARİÇ HERKES ORADAYDI
Pozisyonla ilgili çarpıcı gerçek ise tıpkı İbrahimoviç’in anlattığı gibiydi ancak 2 eksikle. Pozisyonun yaşandığı sırada golcü futbolcunun kart görmesi tam 9 Chelseali futbolcu maçın hakemi Bjorn Kuipers’in etrafını sardı. Kaleci Courtois hariç tüm futbolcular oradaydı. Yerde kalan Oscar hariç tüm futbolcular hakeme kart göstermesi için baskıda bulunurken, İbrahimovic sessiz bir şekilde sonucu bekliyordu.

Haberin Devamı

Zlatan İbrahimoviç böyle atıldı

JOHN TERRY: BU TİP OLAYLAR OYUNUN BİR PARÇASI
Karşılaşmadan sonra konuyla ilgili düşüncelerini anlatan John Terry bunun PSG’li futbolculara karşı bir misilleme olduğunu belirtirken “Öncelikle ben hakemin yanına giderken tamamen takım arkadaşlarıma destek vermeyi amaçlıyordum. Ben giderken 4 ya da 5 arkadaşımın daha benimle birlikte hareket ettiğini gördüm. İyi bir görüntü olmayabilir ancak bu oyunun bir parçası” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!