Zirveye Döneceğiz

Güncelleme Tarihi:

Zirveye Döneceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta, sahasında Gençlerbirliği'ne yenilerek 5 hafta oturduğu liderlik koltuğunu başkent ekibine bırakan sarı kırmızılılar, ‘‘Emaneti geri alacağız. Şampiyonluk yarışının en güçlü adayıyız’’ dediler.

Yarış sürüyor

Ligin ikinci haftasından geçtiğimiz haftaya kadar liderlik koltuğunda oturan ve namağlup unvanı ile birlikte liderliği de sahasında yenildiği Gençlerbirliği'ne bırakan Galatasaray'da moraller düzeliyor. Sarı kırmızılılar yarışın sürdüğünü, zirveye tekrar oturacaklarını iddia etti.

Aşırı güven

Galatasaray Kaptanı Tugay Kerimoğlu, Gençlerbirliği yenilgisinin kendileri için çok iyi bir ders olduğunu belirterek şöyle konuştu: ‘‘Sezona çok iyi başladık, haftalar geçtikçe de iyi oyunumuzu galibiyetlerle süsledik. Ancak G.Birliği maçına aşırı güvenle çıkmak bize zarar verdi.’’

Çıkışa geçeceğiz

Sarı kırmızılı futbolcular, Gençlerbirliği yenilgisinin sezonun ilk ve son yenilgisi olacağını belirterek. ‘‘İki hafta sonra oynanacak Adanaspor maçıyla yeniden çıkışa geçeceğiz. Ligde hata kredimizi doldurduk. Bundan sonra puan kaybına ne bizim, ne taraftarlarımızın tahammülü yok’’ dediler.

İpi göğüsleriz

Haberin Devamı

G.Birliği maçının çok zorlu geçtiğini belirten G.Saraylı futbolcular şöyle konuştu: ‘‘Rakibimiz de çok iyiydi. Galibiyet için ellerinden geleni yaptılar. Ancak lig uzun soluklu bir maraton ve biz bu maratonda ipi göğüslemek için elimizden ne geliyorsa yapıp, şampiyonluğa ulaşacağız.’’




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!