Zirveye çıkabiliriz

Güncelleme Tarihi:

Zirveye çıkabiliriz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Briegel iddialı konuştu:

Beşiktaş'ın her geçen gün temposunu yükselttiğini vurgulayan Alman teknik direktör, ‘‘G.Saray'ın şampiyonluğu garanti değil’’ dedi.

Her maç final

Beşiktaş Teknik Direktörü Hans Peter Briegel ilk kez kesin ve kararlı konuştu. Beşiktaş'ın her geçen gün daha yüksek bir tempo yakaladığına işaret eden Alman çalıştırıcı, ‘‘Bundan sonra her maçımız final havasında geçecek. Galatasaray'ın şampiyonluğu şimdiden garanti değil’’ yorumunu yaptı.

Futbolun adaleti

Briegel sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Beşiktaş hem kadro hem de teknik açıdan yüksek bir tempoya sahip oldu. G.Saray'ın sezon sonuna kadar tüm maçları kazanması garanti değil. Futbolun adaleti olmaz. Bir bakarsınız en iyi oynadığınız maçta yenilirsiniz. Galatasaray'ın yükselişi uzun sürmez.’’

Denizli maçı önemli

Denizlispor maçının önemini vurgulayan Beşiktaş Teknik Direktörü, ‘‘Ligde önemli bir deplasman sayılan Denizlispor'u da yenerek, bir engeli daha aşacağız ve istediğimiz hedefe ulaşacağız. Hem as hem de yedek kodrodaki oyuncularım her maçta görev yapacak şekilde hazır bekliyorlar’’ dedi.

MÜNCH: Kendime geldim

BEŞİKTAŞ'ın Alman futbolcusu Markus Münch, sezon başından bu yana ilk kez yüksek bir performansta oynadığını belirterek, ‘‘Özellikle Gençlerbirliği ve Samsunspor maçlarında çok iyi oynadım’’ dedi. Takımdaki eksikliklerin ve sorunların büyük ölçüde giderildiğini vurgulayan Alman futbolcu, ‘‘Sol kanatta en büyük yardımcım Bayram. Bayram geldi, hem tekniğim, hem de oyun anlayışım değişti’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!