Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor, Akhisar Belediyespor karşısında!

Güncelleme Tarihi:

Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor, Akhisar Belediyespor karşısında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 16:16

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçları tüm hızıyla devam ediyor. Akhisar Belediyespor’u evinde ağırlayacak olan Trabzonspor, F Grubunu lider olarak tamamlamıştı. Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçı da alarak çeyrek finale adını yazdırmak istiyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor – Akhisar Belediyespor karşılaşmasında kazanan takım bir üst tura çıkacak. Her iki takımın da hazırlıklar yaptığı karşılaşmada nasıl bir mücadele sergileneceği merak ediliyor. 1 Şubat 2016 Pazartesi günü gerçekleşecek olan karşılaşma saat 20:45’te başlayacak. A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak olan maçta Trabzonspor kadrosunda önemli eksikler olacak. Mustafa Yumlu ve Mehmet Ekici sakatlığı yüzünden forma giyemezken, Aykut Demir ise hastalandığı için bugünkü karşılaşmada olmayacak.

TRABZONSPOR’DA HEDEF ÇEYREK FİNAL

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nu 15 puanla lider olarak tamamlayan Trabzonspor, son 16 turunda Akhisar Belediyespor ile eşleşti. 2009 – 2010 sezonunda kazandığı kupayı tekrar kazanmayı amaçlayan Trabzonspor, bu akşamki karşılaşmada rakibini eleyerek bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’UN YENİ TRANSFERLERİ KADRODA!

Tranzonspor’un her ne kadar önemli 3 oyuncusu forma giyemeyecek olasa da yeni transferler Muhammet Demir, Güray ve Akakpo maç kadrosunda olacak. Bilhassa Akhisar Belediyespor’da 3 gün önce transfer olan Güray’ın kadroda olması şaşırtırken, Tranzonspor’dan Akhisar Belediyespor’a giden Soner Aydoğdu ve Alper Uludağ'ın da kadroda olması durumu ilginç bir hale getirdi.

MUHTEMEL 11’LER

Her iki takımın muhtemel 11’leri şu şekilde:

Trabzonspor muhtemel 11 - Onur, Cavanda, Douglas, Musa, Yusuf, Okay, Aytaç, Erkan, Marin, Özer, Muhammet Demir

Akhisar Belediyespor muhtemel 11 - Lukac, Douglao, Ahmet C., Caner , Kadir , Merter , N’Guemo, Grbic , Custodio, Bruno, Muğdat

HAMİ MANDIRALI’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı, geçtiğimiz gün Akhisar Belediyespor maçıyla alakalı açıklama yaptı. Karşılaşmaya yüksek motivasyonla hazırlandıklarını dile getiren teknik adam taraftarlardan destek istedi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Akhisar Belediyespor’a karşı sezonun en önemli maçını oynayacaklarını söyleyen Mandıralı, Trabzonspor’u hak ettiği yere taşıyacaklarını belirterek Trabzonspor’un iddiasını vurguladı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!